2777
2789

من داشتم بچم دوماهش شده بود قلبشم تشکیل شده بود ولی متاسفانه هماتوم من بزرگ بود وجنین سقط شد نمیخوام نگران بشی اگه لکه بینی وخونریزی نداری غصه نخور اتفاقی نمی افته فقط باید استراحت مطلق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ای بابا این دیگه چیه آخه اندازش چقدره ؟ خفیفه؟ دکترت شیاف داد؟ دکتر من شیاف نداد خیلی ...

نمیدونم شدید یا خفیف‌شو،زده 6 در 3 میلیمتر، دکتر گفت شبی یکی شیاف، استراحت کن، شما چیکار کردید، چند هفته هستید، دکتر چی گفت، هماتوم چه اندازه ای دارید

نمیدونم شدید یا خفیف‌شو،زده 6 در 3 میلیمتر، دکتر گفت شبی یکی شیاف، استراحت کن، شما چیکار کردید، چند ...

مال شما کوچیکتره ان شاالله جذب میشه

بررا من نوشته : هموراژی خفیف به ابعاد ۱۹*۷ م.م در قسمت خلفی ساک حاملگی دیده میشود.

من ۷ هفته و ۵ روز بودم قلبش میزد بچم فقط این لخته لعنتی نگرانم کرده  

اما دکترم گفت  چون خونریزی و درد نداری فقط استراحت کن شیاف نداد!

گفت ۱ ماه دیگه باز برو سنو

شمارو کی گفت برین سنو باز؟

مال شما کوچیکتره ان شاالله جذب میشه بررا من نوشته :  هموراژی خفیف به ابعاد ۱۹*۷ م.م در قسمت خل ...

من درد و لک بینی دارم، شیاف داد از دیشب

برای سونو قلب باید برم، 7 هفته به بعد

ان شاالله همچی خوب پیش میره  تو نت خیلیارو دیدم اینطوری بودن خوب شدن  ان شاالله ماهم خوب ...

عزیزم نگران نباش 

منم هماتوم داشتم ، یه روز خونریزی در حد پریودی شدید داشتم، بعد رفتم دکتر شیاف داد و استراحت و 

مهم ترین نکته اینه که بیشتر وقت ها به پشت دراز بکشی و پاهات رو بالا بدی، زیر پات بالش بزار 

واسه من که جذب شد و خوب شدم

انشاءالله شما هم خوب میشی

هماتوم بیشتر به جاذبه زمین ربط داره ، سر پا نباش

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده