2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدنی که هست.اما سخته چون مدت ها دور بودی از درس

هزینه هم کمی زیاد داره

خیلی تلاش میخواد

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

معلومه میشه چرا نشه

میری بزرگ سالان ثبتنام میکنی درستو میخونی

خودم ۵سال ترک تحصیل داشتم از ۱۸سالگی رفتم دبیرستان

اونجا خانکمایی ک حتی نوه هم داشتن سر کلاسمون بودن

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین
سخت نیست رشتم تجربی بود 

عزیزم اگ.عاشق درسی حتما برو

اینقدر بعد از سالها بری سرکلاس حال میده کلا انگار دوباره بچه میشی یه حس خوبی داره برو موفق باشی

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین
وااای خدای من یعنی میشه واسه شده عقده 

معلومه ک میشه باید بخونی امتحان نهایی سال دوازدهم شرکت کنی سعی کن نمره بالا بگیری ینی درحد قبولی نخون بعدم ب راساس سوابق تحصیلی برو دانشگاه یا کلا کنکور بده اصلاااا چیز سختی نیست

عزیزم اگ.عاشق درسی حتما برو اینقدر بعد از سالها بری سرکلاس حال میده کلا انگار دوباره بچه میشی یه حس ...

وااای خدای من عاشق درسم ولی به اجبار ازدواج کردم وقتی واسه مدرسه ی دخترم میرم خرید یه روز کامل گریه میکنم