2777
2789
عنوان

دانشگاه رازی یا دانشگاه گیلان؟؟ ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6950 بازدید | 43 پست
خوابگاهاتون خوب هست؟ راحتید؟  میدونم دانشگاه رازی بالاس ولی حس میکنم رشت شهر بزرگتر و بهتریه

اره خوبه 

کرمانشاه آب هواش بده 

ولی درکل من عاشقشم البته خودمم کرمانشاهیم😅 

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته یه چیزیم هست دوس دختر اکسم رازی درس میخونه زیاد خوشم نمیاد بیام 😂

😂

ولش کن بابا 😂

خلاصه من راضیم از دانشگاه و ...

اگه اومدی خوش آومدی😍

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
دانشگاهش معتبره ولی من به خاطر شهرش میگم گیلان بهتره

دانشگاه گیلان هم خبلی خوبه . گیلان هم تو‌کوه و جنگل و دریایی تفریحات زیاد داری .من اینجام و همیشه به بچه هایی که میان اینجا تو دوران دانشجویی خیلی خوش میگذره   

در مورداعتبار هم باید بگم  این روزا بعد از فارغ التحصیلی یا باید پارتی داشته باشی یا کار ازاد غیرمرتبط با رشته ت انتخاب کنی . پس خیلی درجه بندی دانشگاه یکم پایینتر یا یکم بالاتر برات مهم نباشه 🤦🏻‍♀️

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
چه رشته ای میخونی عزیزم؟  امکاناتش چطوره؟  خوابگاهاتون چطوره؟  دانشگاهش از نظر حجا ...

روانشناسی میخونم من 

عالیه از همه نظر 

خوابگاه‌ش خیلی خوبه محیطش منتهی مثل بقیه خوابگاه ها قوانین خودشو داره مثلا تا ساعت ده شب حتما باید اونجا باشی اگه رعایت کنی کاری ب کارت ندارن

نه شبیه فشن شوعه بیشتر 😂 کاری ندارن

نه عزیزم راحت باش سوالی بود در خدمتم 

بعد ببین گیلان به جرعت بهترین شهر تو ایرانه

آب و هوا 

تفریح 

آدمای خونگرم و مهربون

بخدا من اینجا میرم بیرون انقدر امنیت دارم که خدا می‌دونه

تهرانیم من ، برای دانشگاه اومدم

فکر میکردم اینجا هم مثل تهرانه و انتظار رفتار آدمای تهران رو داشتم از مردم گیلان 

رفتم پارک با دوچرخه یکم دور بزنم ساعت هشت شب بود تاریک هم بود چون زمستون بود کلی پسر تو پارک بود 

بقران اگه ی نفرررر به من تیکه انداخته باشه یا بخاد نگاهم کنه 

تازه ی جا هم تنگ بود میخواستم رد شم پسرا خودشونو جمع کردن که من راحت تر بتونم رد شم 

اگه تهران یا شهرهای دیگه بود مخصوصا کرمانشاه باید خواب اینو میدیدم که برم بیرون اونم با دوچرخه و انقدر خیالم راحت باشه 

گیلانیا بهترین آدمایی هستن که تو عمرم دیدم 

خود رشت رو هم که نگم برات ، جاهای تفریحیش تموم نمیشه بخدا 

تازه بیای رشت راحت میتونی بری انزلی و لاهیجان این دوتا جاذهن بهشتننننن

بعد ببین گیلان به جرعت بهترین شهر تو ایرانه آب و هوا  تفریح  آدمای خونگرم و مهربون بخد ...

خیلی ممنونم عزیزم از توضیحاتت😍

آره احتمالا بیام دانشگاه گیلان پیشت 

مرسی خیالمو راحت کردی خیلی این چند روز درگیر بودم 

خانوادم زیاد رشت دوس ندارن میگن رازی یا داشنگاه یزد بهتره دانشگاهش از نظر درسی  ولی خودم دوست دارم برم شهر خوب که خوش بگذره 

دانشگاه گیلان دانشگاه منه فوق العاده‌س هرچقدر بگم بازم کمه  بهترین دانشگاه

شما خودت شمالی هستی؟

بچه هایی که از بقیه شهرا میان مشکلی با خرداد و تیر ندارن؟؟ گرما و رطوبت اذیت نمیکنه؟ 

من فقط از اینش میترسم

دانشگاه گیلان دانشگاه منهفوق العاده‌س هرچقدر بگم بازم کمه بهترین دانشگاه

عزیزم من برای معماری میخوام کد شهر گیلانو بزنم ولی میگن همش اموزشکدست و اگه روزانه هم باشه شهریه میگیرن درسته؟ممنون میشم راهنمایی کنی