2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نامزدم کارش اونجاس دوماه دیگه عروسیمه منم میرم چطور

ببین به منطقه‌ای که میخوای توش زندگی کنی خیلی بستگی دارع 

و اینکه خودت از چه شهری داری میری 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
منطقه های خوبش رو میگی عزیزم ما زیاد اشنا نیستیم با جوش 

نامزدت اگه سبزواری خودش میدونه دیگه

اگر بخواین اجاره کنید خیلی اجاره ش بالاست اون منطقه ها، پاسداران، امیرشاهی، ابن یمین،  محقق، شهربازی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نامزدم کارش اونجاس دوماه دیگه عروسیمه منم میرم چطور

آها خود شوهرت اونجایی نیس؟

خب مهم نیس

عزیزم چون نظر خواستی نظرمو میگم

زنو آدم حساب نمیکنن فوق العاده اذیت کن از عروس مثل برده کار میکشن من بدترین آدمارو اونجا دیدم

دوستم عروسشون بود 

تو نگران نباش وصلت ک نداری 

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
آها خود شوهرت اونجایی نیس؟ خب مهم نیس عزیزم چون نظر خواستی نظرمو میگم زنو آدم حساب نمیکنن فوق الع ...

ن ما خوزستانی هستیم نامزدم امتحان داد اونجا قبول شد رفت دیگه عروسی کنیم باید چندسالی اونجا باشم اوو چ بد من فقط مغازه هاشون و نوع لباساشون رو دیدم زیاد ب روز نبودن

آها خود شوهرت اونجایی نیس؟ خب مهم نیس عزیزم چون نظر خواستی نظرمو میگم زنو آدم حساب نمیکنن فوق الع ...

عزیزم حالت خوبه؟

من باهاشون وصلت کردم والا یه استکان نمی‌ذارن آب بکشم تو خونه شون، اذیتی هم ندیدم

اتفاقا نسبت ب شهرها و اقوام دیکه اصلا تعصبی نیستن و عقاید عجیب غریب ندارن

ن ما خوزستانی هستیم نامزدم امتحان داد اونجا قبول شد رفت دیگه عروسی کنیم باید چندسالی اونجا باشم اوو ...

شفل همسرتون چیه؟ 

اگر درامدتون خویه برید مناطق خوب 

بعضی مناطق پایین شهر اصلا مناسب نیس حواستون باشه