2777
2789

بگینننن

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا ۱۲ شب ب بعد مستعد پربازدید شدن بشی

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭

ب ساعت نیس ب شانسه. خوش شانسا شیش صبم تاپیک بزنن بیاید عجقم نون بَلبَلی بلام آولده+عکس، شونصد صفحه میره🥲

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ده و نیم تا دوازده و نیم شب 😐🦊 چون همه شامشون رو خوردن و بیکار تو خونشون نشستن 😐🦊

کاملا قانع کننده بود👌 مچکر❤😂

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
ب ساعت نیس ب شانسه. خوش شانسا شیش صبم تاپیک بزنن بیاید عجقم نون بَلبَلی برام آولده+عکس شونصد صفحه می ...

وای دقیقا🤣👍

اصلا انقد کامنتا زیاده نمیشه ریپ زد خیلی سخته گوشیمم هنگ کرد

کاش بشه این حسو تجربه کنم