2777
2789

کسی هست یا میشناسین که با بتای ۷ بعدار روز ۱۷ انتقالش باردار شده باشه؟

چقدر انتظار بده. ولی خیلی ناامیدم.۷ خیلی پایینه برای آی وی اف 

غیرممکنه پیشم

شما نظری ندارین؟

صبرکن،هر روز باید بیشتربشه نشد هم یعنی نگرفته.من تو ای وی افم همون چن روز اول دفعش کردم ودیگه اقدام نکردم چون عذاب کشیدم فقط،.هم تختی منم اول ازمایش داد بتاش صدو سی بود گفتن بش بارداری ولی بعدچن روز بتاش اومد پایین ونگرفت براش کارش هر روز گریه کردن بود وبامن حرف زدن بازم‌من یکم روحیم بهتربود اون اصلا داغون شد،...بهتر صبرکنی تابگذره،خیلی سخته ولی سعی کن خودتو اذیت نکنی مخصوصا ازنظر روحی ناامید هم نشو. من تادوماه افسرده بودم وخونریزی داشتم وبشدت موهام‌میریخت خودتو تقویت کن حتما...ای وی اف درصدیه ان شاءالله برات بگیره...توکلت برخداباشه وصلوات زیادبفرست ونذرکن...

صبرکن،هر روز باید بیشتربشه نشد هم یعنی نگرفته.من تو ای وی افم همون چن روز اول دفعش کردم ودیگه اقدام ...

قربان محبتت.ممنونم ازت.آخه چرا

برای خدا که کاری نداره واقعا.ولی بازم میون گریه هام میگم

خدایا هر چه خودت صلاح میدونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم گلم ان شاءالله هرچی خیره برات رقم بخوره وزیادبهش فکرنکن همین استرس وفکر ونگرانی عامل خراب شدن کارهست بخودت ارامش بده وقران وصلوات بخون.ان شاءالله بزودی نینیتو بغل کنی.برامنم دعاکن.