2777
2789

بچه ها ميشه بيايد نظر بديد ك اگه جاي من بوديد چه عكس العملي نشون ميداديد .ديشب تولد يكي از صميمي ترين دوستام بود و جشن گرفته ولي من و دعوت نكرده اونم جشن خييلي مفصل اصلا هنگم كلي استوري گذاشت ما يه اكيپيم ك ٥،٦نفريم  و من نزديكترين نفر بودم نسبت ب اون ٤نفر ديگه ولي همه اونا بودن جز من.ناراحتي هم بينمون نبوده همين هفته پيش باهم بوديم..هيچ واكنشي ب استوري هاش نشون ندادم ولي دوست دارم يه چي بگم ك هم غرورم له نشه هم شايد واقعا دليلي داشته باشه واسه كارش..

دایورت به یه طرف

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نگی و رفته رفته سرد بشی سنگین تری

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

اصلا چیزی نگو

من دوست نزدیکم روز عروسیش از تو آرایشگاه بم زنگ زد دعوتم کرد و اصلا نگفت خونواده اتم دعوتن! ما رقت و آمد خانوادگی داشتیم.. 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

خیلیااا برای من همینجوری بودن،،، باهاشون سرد شدمم،،، الان شدن غریبه ی اشناا

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
چیزی نگی و رفته رفته سرد بشی سنگین تری

نميشه واقعا بايد حرف بزنم تا دليل كارش رو بفهمم اگه دليل قانع كننده اي نباشه رفته رفته نه واقعا همه چي تموم ميشه . باورت ميشه اشكام بند نمياد از خواهر برام عزيز تر بود