2777
2789

من یه تایم طولانی خییلی زیاد دوره ها و کتابای پوست می‌دیدم میخوندم و خیلی پیگیر بودم حدود یه سالیم تو داروخونه کار میکردم 

و طبق تجربه مراجعین و راهکار ها و خیلی چیزا رو از خانوم دکتر داروساز اونجا یادگرفتم

این تاپیکو زدم تا در حد توان و اطلاعاتم کمک کنم اگه سوالی رو میدونستم حتما جواب میدم اگه امتحان نکرده باشم هم میگم اطلاعی ندارم

از اونجایی ک نوع پوست خودم چربه به پوستای چرب راهنمایی بهتر و بیشتری میتونم بکنم اما در مورد پوست خشک هم تا حدی اطلاعات دارم💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش سرسیاهو چجور از بین ببرم

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
در درجه اول لایسل بعد ساین اسکین

عزیز ببخشید اشتباه تایپی کرده بودم. ارزونترین ابرسان پوست چرب منظورم بود 

شرمنده اشتباهی نوشتم خشک

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم دختر خالم ۱۶ سالشه بعد سرش شوره زیاد داره جوری که جاشون زخم میشه بعد اطراف بینی اشم پوست پوست میشه دکتر رفت بهش ی دارو داد  و پماد فقط همون موقع اوکی بود الان دوباره همونجوره دلیلش چیه؟ 

خستم از#جماعت زنده کش#مرده پرست:)"
جوش سرسیاهو چجور از بین ببرم

جوش سرسیاه بیشتر وقتا به خاطر چربی و باکتری بیش از حد پوسته متاسفانه هیچ وقت نمیره 

اما با یسری کارا میشه کنترل و کمترش کرد مثلا از شوینده ها یا محصولاتی استفاده کنی ک توش سالسیلیک اسید داشته باشه مثل فوم شستشو نواکنه /ژل شستشو راکوتن

و هفته ای یک تا دو بار هم از ماسکای خاک رسی استفاده کن مثل ماسک خاک رس و لیمو وارمی