بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تازه ناراحته میگع تجاوز کردن به حریممون ف قط مونده تو خیابون انجام بدن اگه کسی گفت چرا میشه ت ...
ولله همسایش خوب کاری کرده تذکرداده خوب شوهرمن چن بار پیش من به وضوح شنید من بجای اونا خجالت کشیدم ماهم ادمیم بعضی وقتا واقعا شرایطش... رو نداشتم بااین وضع بارداریم ولی شوهرم باصدای اونا مور مورش میشد و من مجبوربودم ...... دلیل زیادشم بی درک بودن وبچه نداشتنشونه اگه بچه بیارن خودشون رعایت میکنن
اینکه چیزی نیست من یجا میرفتم لیزر بعد دوتا اتاق داشتن اتاق کناری من یه زنه داشت پاهاش لیزر میکرد یه صداهای شکسی از هودش در میاورد بلند بلندددد انقد زشت که نگو انگار داشت چکارش میکرد شوهرشم بیرون بود هی میگفت بگو شوهرم بیاد پیشم ببینه دارم درد میکشم😐😐 اپراتور ها میگفتن این هر ماه همینطوری میکنه ما حالمون بهم میخوره لیزرش کنیم و تابلو هست که الکیه آه و اوه میکنه چون دستگاه خاموش بود گذاشتم رو پوستش الکی آه میکشید😑😑