2777
2789
عنوان

میشه کسایی که کنکور دارن بیان🙏🥺

91 بازدید | 11 پست

سلام..میخواستم بپرسم برای شرکت در کنکور حتما باید دیپلم نظام جدید داشته باشی ؟؟ اخه من دیپلم نظام قدیم دارم..حتما باید تو ترمیم معدلا شرکت کنم؟؟

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری ب دیپلم نظام جدید و قدیم نداره  خب یسری تغیرات توش شده ک برا اینکه بتونی رتبه خوب بیاری ب ...

من معدلم ۱۹و خورده نیازی ب ترمیم ندارم جز دو تا درسم..یعنی نمیخواد از اول امتحان بدم؟؟ اخه عمومیام همش ۲۰ ان ..نمیتونم دوباره همشون امتحان بدم🥺

نه نیازی نیست ولی کتابهای نظام جدیدو باید بخونی و توی ثبتنام کنکور باید نظام جدید رو بزنی

میدونم عزیزم..یعنی دیگ نیازی ب امتحان نهایی نظام جدید ندارم؟

میدونم عزیزم..یعنی دیگ نیازی ب امتحان نهایی نظام جدید ندارم؟

ن...اگ معدلت پایینه بخپای ترمیم معدل بدی باید توی بزرگسالان امتخان بدی اونم از کتابهای سال دوازدهم نظام جدید

ن...اگ معدلت پایینه بخپای ترمیم معدل بدی باید توی بزرگسالان امتخان بدی اونم از کتابهای سال دوازدهم ن ...

ممنون ..پس یعنی اجباری در کار نی؟

فقط واسه کنکور کتابای نظام جدیدو باید بخونی 

اگه معدلت پایینه میتونی ترمیم معدل بزنی که واسه اونم باید کتابای نظام جدیدو امتحان بدی

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )
من معدلم ۱۹و خورده نیازی ب ترمیم ندارم جز دو تا درسم..یعنی نمیخواد از اول امتحان بدم؟؟ اخه عمومیام ه ...

ببخش دبر دارم جوابتو میدم 

معدل تو عالیه دیگه نمیخاد ترمیم‌ کنی الان تمرکزت بزار رو کنکورت ک خوب بدی 

موفق بشی