2777
2789

سلام خانمها

یکی از دوست های من چند سال پیش فکر کرده دیگه بچه نمیخواد و لوله هاشو بسته، حالا پشیمون شده و شدیدا بچه میخواد! دکترش برای باز کردن لوله ها اصلا پایه نیست و از اول حتی قبل از آزمایش و عکس رنگی بهش گفته بهتره آی وی اف کنی. حتی منشی دکتر هم بهش انرژی منفی میده و میگه معلوم نیست بگیره و من تا حالا ندیدم کسی لوله هاشو باز کنه! میخواستم ببینم کسی اینجا دکتر زنان خوب توی قم میشناسه که موافق باز کردن لوله ها باشه و همراهی کنه و آیه یأس نخونه و نظر خودشو تحمیل نکنه و... و توی این کار تجربه داشته باشه و حاذق باشه؟ 

کلا اگر تجربه ی موفق از باز کردن لوله و باردار شدن بعدش دارید هم بگید ممنون میشم. یا حتی تجربه ناموفق. یه تصوری از اینکه بعدش چجوری میشه دستمون بیاد. 

من تهرانم. نه نمیشناسم. ولی از قدیم یادمه میگفتن باز هم کنن احتمال بچه دار شدن نزدیک به صفره. حالا پیش دو تا دکتر دیگه هم بره ببینه همین حرف رو میزنن یا نه. پیش جراح بیماری های زنان بره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهرانم. نه نمیشناسم. ولی از قدیم یادمه میگفتن باز هم کنن احتمال بچه دار شدن نزدیک به صفره. حالا پ ...

عجب. نمیدونم آخه من توی گوگل سرچ کردم نتایج اینقدر ناامید کننده نبود. حتی به نظر میومد شانس بارداری بعد از توبوپلاستی از شانس بارداری با آی وی اف بیشتر باشه. ولی خب شاید گوگل خیلی منبع معتبری نیست. ممنون از راهنمایی تون. جراح بیماری های زنان.. 👌🏻

عجب. نمیدونم آخه من توی گوگل سرچ کردم نتایج اینقدر ناامید کننده نبود. حتی به نظر میومد شانس بارداری ...

خب اطلاعات من مال قدیمه. بهرحال وقتی میگن دیگه ناباروری وجود نداره پس حتما برای این مورد هم راه های جدیدی هست.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "