2777
2789
منم عین شمام دلم گرفته امروز رفتم مراسم چهلم خاله ام همه چپ چپ نگام میکنن فکر میکنن چون تنها دختر مج ...

اگه اینطور فکر میکنن که خیلی بیشعورن..

غصه نخور عزیزم

انشالله ما هم یه روز دلمون شاد میشه..

حاجتمون روا میشه..

چرا نرسیدین ب هم تا الان؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

دقیقا منم....بهم داد الانم مثل چی تو گل گیر کردم

چی خواسته بودی ازش عزیزم

اگه خواستی بگو

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینطور فکر میکنن که خیلی بیشعورن.. غصه نخور عزیزم انشالله ما هم یه روز دلمون شاد میشه.. حاجتم ...

خدا نخواسته همین...😭😭😭😭

فقط دعا کن خدا دلش بحالم بسوزه و عشقمو بهم بده اونوقت تمام این نگاه ها تموم شه کسی فکر نکنه بخاطر شوهر اون بوده که ازدواج نکردم

خدا نخواسته همین...😭😭😭😭 فقط دعا کن خدا دلش بحالم بسوزه و عشقمو بهم بده اونوقت تمام این نگاه ها ...

چله زیارت عاشورا گرفتم.. حتما برات دعا میکنم

تو هم از خدا بخوا عشقمو بهم ببخشه.. 💔💔

اول بندازم یا بعد از حاجت روایی؟

بعد حاجت روایی

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸