2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با استغفار و دل شکسته.

منم خودمم منتظر معجزه ام.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

توی دفترچه یادداشت گوشیم بنویسم ایرادی نداره؟

ایرادی نداره اما رو کاغذ بنویسی بهتره 

کاغذ هم بذار تو کمدت 

مطمئن باش ب زودی جوابت میگیری 

همه حرفات تو برگه بنویس 

من چند ماه پیش همین کارو انجام دادم بعد ۶،۷ ماه اتفاق افتاد 

البته من ۱۰ سال هرچی میخوام مینویسم ب روش قانون جذب 

کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد هم حتما بخون 

به زور از خدا چیزی نخواه، راضی باش به رضاش یه بار توی زندگیم به زور ازش خواستم، گفتم خدایا من اینو ...

اخه بعضی وقت ها طاقت ادم تموم میشه.

پس  باید دعا کنم اگه صلاح نیست طاقت تحمل کردن بهم بده. 

چقدر منم منتظر معجزم..

امضام.. 

الان چشام خیس بود با اشکام یهو اومدم سایت تاپیکتو دیدم..

خدا خودش به حق امام حسین حاجت روامون کنه..

من ک دیگ دارم کم میارم..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

چقدر منم منتظر معجزم.. امضام..  الان چشام خیس بود با اشکام یهو اومدم سایت تاپیکتو دیدم.. خدا ...

منم عین شمام دلم گرفته امروز رفتم مراسم چهلم خاله ام همه چپ چپ نگام میکنن فکر میکنن چون تنها دختر مجرد فامیلم چشمم دنبال شوهراشونه در صورتی که والله پای عشقم موندم نمی تونم با کسی جز اون ازدواج کنم. دلم خیلی شکست

اخه بعضی وقت ها طاقت ادم تموم میشه. پس  باید دعا کنم اگه صلاح نیست طاقت تحمل کردن بهم بده.&nbs ...

به خدا ایمان داشته باش، باور داشته باش که از مادرت بیشتر دوست داره، ایمان داشته باش به محبتش، راضی باش به رضای خودش چون خیر و صلاحت رو از خودت بهتر می‌دونه.

تجربه شخصیم این رو میگه باز هم مختارید.

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام