2777
2789
عنوان

آیا تو سایت روانشناس هم داریم

391 بازدید | 20 پست

لطفا  کمک کنید

تو تاپیک قبلیم یسری چیزارو گفتم

پسرم خیییییلی داره اذیت میکنه کلاس اول رفته ولی معلمش گفته تکرار پایهدباید بشه 

مدیر میگه ببرش مشاور ولی همسرم میگه نه بیشتر بچه مشکل دار میشه موندم چیکار کنم ب خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش جایزه در نظر بگیر چیزای کوچیک

اوایل ک کرونا بود تو خونه باهاش کار میکردم و هر وقت خوب جواب میداد بهش برچست یا حتی شکلات و بیسکوییت میدادم

اصلا براش مهم نیست

اوایل ک کرونا بود تو خونه باهاش کار میکردم و هر وقت خوب جواب میداد بهش برچست یا حتی شکلات و بیسکوییت ...

بیشتر با بازی کار کن باهاش اگه بگی بیا درس بخون نمیاد

شاید مُردم حواسم نیست🙃

دختر منم همینطوره،حتی پیش روانپزشکشم بردم،گفت بعضی بچه ها اینجورین و عادیه.

نه تعطیلات عید نه تابستون یه کلمه تمرین نکرده،چندروزه بازی فکری که کلمه سازیه مث فندق،آمیرزا،....

نصب کردم براش،یکم کار میکنه.وگرنه دفتر و مداد و اینا اصلا

باهاش معلم بازی کن مثلا تو چیزی بلد نیستی بهت یاد بده

هر وقت بهش میگم دلیلت چیا ک درس نمیخونی میگه میخوام آزاد باشم🙃🙃🙃

یا بهش میگم اگه درس بخونی مثلا میبرمت پارک بعد تکالیفشو انجام نمیده و میگم نمیبرمت براش مهم نیست

دختر منم همینطوره،حتی پیش روانپزشکشم بردم،گفت بعضی بچه ها اینجورین و عادیه. نه تعطیلات عید نه تابست ...

اینم اصلا کار نکرده.

امروز بعد مدتها بردمش پارک ی خانومی اونجا بود ک معلم مهد بود.یکم باهاش حرف زد گفت پسرت باهوشه چرا معلم گفته تکرار پایه.درک داره و از این حرفا بهش گفتم ک چ چیزایی میگه گفت ببرش مشاوره درست میشه ولی با شوهرم چیکار کنم ک راضی نمیشه

عزیزم اگر بردید دکتر یا نتیجه گرفتید میشه بیایید منم تگ کنید بگید چطور شد

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

باشه کلم حتما

🌷🙏

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷