2777
2789
عنوان

آیا تو سایت روانشناس هم داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 20 پست
والا بردم پیش ی دکتری خوب نبود باید ببرمش پیش ی دکتر دیگه ولی همسرم راضی نمیشه

ببین به همسرت بگو بچه رو نمیبرم،خودم میرم،خودت برو به دکتر بگو چه جوریه،اگه میتونی از بازی کردنش،صحبت کردنش فیلم بگیر شاید دکتر بخواد ببینه

ببین به همسرت بگو بچه رو نمیبرم،خودم میرم،خودت برو به دکتر بگو چه جوریه،اگه میتونی از بازی کردنش،صحب ...

کلا راضی نمیشه حالا میخوام با مدیر مدرسش حرف بزنم تا اون باهاش حرف بزنه راضیش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا راضی نمیشه حالا میخوام با مدیر مدرسش حرف بزنم تا اون باهاش حرف بزنه راضیش کنه

یه کاری هم میتونی بکنی ،ازین نرم افزارهای پزشکی هست ،مثه زوپ ،دکتر نتی دارن ،روانپزشک کودک هم دارن،زوپ رو می‌دونم که هزینه سی چهل تومن هست ولی تا سوالات تموم نشده صفحه چت رو نمیبندن