2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرده کمکم کنین دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الله اکبر عزیزم یک درصد اگه اشتباه باشه چه طوری میخوای دوباره تو روی شوهرت نگاه کنی ببخشید که خیلی راحت میگم اما دیگه خیلی پیاز داغش رو بیشتر کردی خیلی شکاکی اگه جاتون عوض میشد دوست داشتی اینقدر شوهرت بهت گیر بده خیلی خودت رو ناراحت کردی بخاطر یک تلفن خدا به داد اعصابت برسه

.
الله اکبر عزیزم یک درصد اگه اشتباه باشه چه طوری میخوای دوباره تو روی شوهرت نگاه کنی ببخشید که خیلی ر ...

میگم پاک کرده شمارشو

هرروز باهاش حرف زده و پاک کرده 

رفته بیرون دوبار بهش زنگ زده 

چطوری ادبش کنم ؟  به خونوادم بگم؟ اگه بگم از جلوی چشمشون میفته

نه به هیچ وجه به هیچ کس نگو اگه بگی آب از سرش میگذره و از چیزی دیگه نمیترسه میگه آبروم که رفته دیگه براش مهم نیست

خودت کاری کن که برای اول و آخرش باشه 

میگم پاک کرده شمارشو هرروز باهاش حرف زده و پاک کرده  رفته بیرون دوبار بهش زنگ زده

اینجاش رو دقیق نشدم ببخشید عزیزم باید فکر چاره ای باشی انشاالله که سو سوتفاهم باشه و زندگیت خراب نشه بهترینا رو برای دلت آرزو میکنم عزیزم ❤🌹

.