2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرده کمکم کنین دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 45 پست
دیگه دعوا کردم تموم شد  نتونستم صبر کنم  قاطی کردم  من خیلی خوشگلم  تحصیلکرد ...

ربطی ب قیافه تحصیلات و اینا ندارع خیانت کردن نمیدونم چرا خیانت میکنن ولی میدونم ب اینا ربطی نداره

حالام ک فهمیدی و گفدی حسابشو برس من نرسیدم الان پشیمونم حتی نفهمیدم قضیه چیه الان پشیمونم ک چرا تلاش نکردم بفهمم مطمئن دیگ برو تو تماسهاش بزن رو اون ۳تا نقطه بعد بگرد مشاهده ی پیامارو پیدا کن ببین چی پیدا میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اولین بارشه قشنگ سروصدا کن بگو میرم طلاق می گیرم بزاربترسه اگه چیزی هم بوده تمومش کنه همیشه ترسش توجونش باشه شوهرمن یه بار یه شماره زنگ میزد قطع میکردباگوشی خودم گرفتم یه خانوم بود انقد جیغ جیغ کردم به برادرم گفتم شوهرم زنگ زد به اون شماره هرچی فحش بلدبوددادگفت چرازنگ میزنی زندگیم وبهم ریختین الان تاگوشیش شماره ناشناس باشه میترسه جواب بده

میزنه زیرش که  قهر نکنم ؟  تو خونه خودم بمونم ؟

نه فقط توخونه تهدیدش کن برادرهم بگه من پشت خوهرم هستم والکی بگه پاشوبریم وقتی نمیخوادت چراموندی زیربارش نمیره ولی میترسه دفعه بعدی ازاین غلطانمیکنه

من زیاد باشوهرم تماس نمیگیرم یه سری دخترم وبردباشگاه زنگش زدم کارش داشتم جواب نداد اولین بارش هم بود که بعدباشگاه نیومد خونه یه ساعت اشغال بود به برادرش زنگ زدم گفتم داداشت یه ساعت اشغاله چرا ؟

اونم یه ساعت بهش زنگ زده بود اشغال اومدخونه دعواکردم بیچاره ماشین خراب شده بود دخترم میگفت گگوشیش هم داده بوددرست کنن مشکل داشت ولی قشنگ حساب کاردستش اومد