2777
2789
عنوان

از فکر بچه کلاس اولیم خوابم نمیبره خانوما کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 47 پست
اووه پس یادت نیست پس با خودمون چطور رفتار میکردن طبیعیه کاملا

آره واقعا من هیچ وقت به مادرم نمیگفتم با این که همیشه شاگرد اول بودم ولی یادمه معلم ها پس گردنی میزدن ولی الان انقدر استرس این بچه رو دارم همراه عذاب وجدان که خوابم نمیبره 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم متأسفانه انقدر قسط داریم که تو هزینه ها موندیم مثلا میگه برای از جلو نظام خانوم ناظم میگه اش ...

واقعا متاسفم از بعضی مدیر و معلم ها که اینقدر بی اخلاق هستن.‌ بچه های الان با دهه شصت فرق دارن.من باشم‌که حتما برخورد میکنم. بچم و از سر راه نیاوردم‌که اینجور لرزه به بدن بچم بندازن

یه نصیحت خواهرانه بت بکنم اصلا یه مادر نباید خجالتی باشه یه آدم نباید خجالتی باشه چ برسه مادر نذار ب ...

مادرا انقدر خود شیرین هستن اصلا نمیان هماهنگ شن فقط پشت سر معلم اگه عیب و ایرادی هست میگن تو گروه فقط دارن تشکر میکنن

چه جوری شروع کنم که به بحث و دعوا نکشه من خیلی زود اشکم درمیاد و عصبی میشم ممکنه دعوا درست کنم بعد ا ...

اول برو خیلی اروم توضیح بخواه،بگو بچم اومده میگه منو میارن دفتر من‌میترسم،چرااوردینش دفتر،اگر گفتن شیطونی کرده بگو دقیقا چه شیطونی ای؟مثلا میخواد بگه تو صف منظم نبوده،جیغ زده و... بگو شما خودتون سابقه کاری دارید میدونید این مدل رفتارها تواین سن خیلی شایع هست متوجهم که ممکنه کنترل اوضاع برای شماهم سخت باشه ولی منم رو سلامت روان و ارامش بچه م حساسم پسر من مثلا از داد زدن یا فلان حرف شما‌میترسه و واسه یه پسر کوچیک واقعا ترسناکه ممنون میشم رعایت کنید

بعدش دیگه ببین چی میگه،اگر دعوا درست کرد و نپذیرفت باید یه فکر دیگه کرد

اگر بتونی باگوشی مکالماتتون رو ضبط کنی هم به نظرم خوب باشه

مادرا انقدر خود شیرین هستن اصلا نمیان هماهنگ شن فقط پشت سر معلم اگه عیب و ایرادی هست میگن تو گروه فق ...

خانم نوشتم ک خودت برو اگه کسی نبود چرا منتظری یکی پشتت باشه 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

پرس و جو کنید مدار دولتی خوب و پیداکنیدمعمولا تو هر شهری چندتا دولتی خوب هم هست،یاهیئت امنایی

همین مدرسه رو از بین سه تا مدرسه اطراف که دورتر هم هست انتحاب کردیم  کلی تعریف کردن سختی راه رو گفتم قبول کنم که مثلا بهتر باشه دیگه اون دوتا چی هستن خدا میدونه

اول برو خیلی اروم توضیح بخواه،بگو بچم اومده میگه منو میارن دفتر من‌میترسم،چرااوردینش دفتر،اگر گفتن ش ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون درست میگین میرم بهشون همینجوری میگم خدا خیرتون بده

خیلی من مشکلاتی که با هم کلاسی هاش داره رو و به عهده خودش گذاشتم که حل کنه ولی بی احترامی و توهین و ...

آفرین به شما که از حق بچتون دفاع میکنید منم باید برم ببینم چه خبره واقعا دیگه شورشو در آوردن 

آفرین به شما که از حق بچتون دفاع میکنید منم باید برم ببینم چه خبره واقعا دیگه شورشو در آوردن

دخترم ۱۰ سالشه بهش میگم از هیچی نترس مث کوه پشتتم ،،،،،چشماش برق میرنه 

آنقدر من بچه بودم از بیخیالی پدر و مادرم اذیت بودم الان دارم جبران میکنم

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘