2777
2789
عنوان

رشته تاریخ

4558 بازدید | 39 پست

سلام دوستان به نظر شما رشته تاریخ رشته پر متفاضیه 

یا کم متقاضی

منی که می خوام بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته کنم شانسی دارم با معدل نچندان خوب😔

لطفا هرکی می دونی راهنمایی کنه 

ممنون می شم🥺❤

تا اطلاع ثانوی پرشه شرم میاد😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه حوصله پشت کنکور موندن رو ندارم  بعد تازه کنکور۱۴٠۲خیلی سخت شده  با این مصوبات

حداقل یه رشته ای برو یه امیدی داشته باشی به اینکه بعد از لیسانس استخدام بشی چیه این رشته تاریخ . درد نمیخوره

حداقل یه رشته ای برو یه امیدی داشته باشی به اینکه بعد از لیسانس استخدام بشی چیه این رشته تاریخ . درد ...

آخه من علاقه دارم خیلی

منم عاشق رشته ی تاریخم و واسم مهم نیس که دیگران چی میگن بدرد میخوره یا نه. چون علاقه دارم بهش باور دارم که حتما بعدش یه کاری پیدا میکنم. هر رشته سختیای خودشو داره عزیزم. انتخاب رشته کردی؟ رتبت چند بود؟

منم عاشق رشته ی تاریخم و واسم مهم نیس که دیگران چی میگن بدرد میخوره یا نه. چون علاقه دارم بهش باور د ...

دقیقا منم مثل تو هستم اینقدر علاقه دارم که اصلا حرف دیگران برام مهم نیست اصلا

نه هنوز من بر اساس سوابق تحصیلی می خوام برم 

به نظرت شانسی دارم

خودم که خیلی نا امیدم 🥺