2777
2789

من‌مجردیم خیلی به خودم میرسیدم و بیرون رفتنی حتما با آرایش میرفتم‌مانتو ولباس زیاد میخریدم‌همیشه خوش تیپ بودم ولی بعد ازدواج‌مخصوصا بعد بچه دار شدن دیگه اصلا آرایش نمیکنم لباس هم‌نمیخرم با همون لباسای چندسال پیش تو خونه میگردم حتی مانتو هم سالی یکبار میخرم شوهرم‌آرایشو تیپ‌زدنو خیلی دوست داره تصمیم‌گرفتم دیگه به خودم برسم آرایش کنم و لباسای خوشگل هم تو خونه هم بیرون بپوشم.بگید از کجا شروع کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه فقط زیاده روی نکنی 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

ب خود رسیدن ک ارایش نیست

قرار نی همیشه میکاپ شده باشی درحد ی رژ و ی خط چشم یا رژ و ریمل کافیه

ب موهات برس 

ب پوستت برس

هرروز دوش بگیر عطر و مام و اسپری های خوشبو بگیر

لباس هم هروقت جلو دستت اومد ی تیکه بگیر

ازحموم بعد خرید بعد ارایشگاه بعد ارایش تو خونه در کل همیشه مرتب و تمیز باش

نگفتم که کثیفم.حموم دوز یکبار میرم خونمم همیشه عین دسته گل تمیزه فقط گفتم آرایش نمیکنم اصلا به خودم‌نمیرسم

اولویت بندی

بیشتر کجایی

خونه

بعد باشگاه

بعد مثلا ارایشگاه 

بعد خرید هفتگی

بعد مهمونی ماهانه اگه میزبان باشی اگه مهمان باشی ووووو

بعد ببین برايه کدوم چه طرحی داری 

مثلا من بهترین لباسهام تاپ ش ورت هس و سرافون کوتاه

و برای لباس زیر و خواب 

خواب راحت 

خواب شیک متاهلی

ووووو

هرچی اطرافیان میپوشند و دیدی تو همون حوالی

من خیلی بلاگرها رو نگاه میکنم و از لباس‌های مهمونی شون اسکرین میگیرم ولی همونها رو نمیتونم بپوشم 

باید حتما یه لایه زیر یا رو اضافه کنم😅😅