2777
2789
عنوان

خانماییکه به خودشون‌میرسن و اهل آرایشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 26 پست
آرایش که بلدی ویادت نرفته از امروز شروع کن آرایش کن لباسا خوشگل بپوش  موهاتو رنگ خوشگل بزار&n ...

مو۶امو یه حدود ۴۰روز پیش هایلایت کردم ریشه موهام سیاه شده.حالا باید برم‌ریشه گیری کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو۶امو یه حدود ۴۰روز پیش هایلایت کردم ریشه موهام سیاه شده.حالا باید برم‌ریشه گیری کنم؟

اگه مشکلی نداری نه

بذار یه استراحتی هم کنند

خودتون رو محدود نکن

اتفاقا بلند میشه 

میشه بالیاژ🤩🤩

همین الان تاپیک زدم 🙂 من بابام الان میگه لاک و فلان نکن تا شوهر کنی  پوففف عجب رسمیه

نه اصلا به این‌حرفا گوش نده.این دوره دیگه فقط به ظاهر نگاه میکنن تا میتونی به خودت برس تا تو چشم‌باشی

پس چه اعتماد ب نفسی داشتی...من ارزوی پوست صاف رو دارم که از شر کرم راحت شم ...گفتم لابد پوستت و صورت ...

آره خواهرامم میگن تو خوب اعتماد به نفس داری که بدون کرم پودر میری بیرون  میدونی اصلا دیگران برام‌مهم نیستن که کی چی میگه

آره خواهرامم میگن تو خوب اعتماد به نفس داری که بدون کرم پودر میری بیرون   میدونی اصلا دیگران ب ...

ای خوش به حالت..... من روم نمیشه..اعتماد ب نفسم خوبه ها ولی متنفرم از اینکه بیان بگن اع چرا پای چشمات سیاه و گوده..طوریت شده😂😂😂😂😂

...

ای خوش به حالت..... من روم نمیشه..اعتماد ب نفسم خوبه ها ولی متنفرم از اینکه بیان بگن اع چرا پای چشما ...

هرکی هرچی میخاد بگه به یه ورت هم نباشه عین‌من.البته خیلی خوبه که با آرایش بیرون‌میری

منممم مثل تو میکاپای جدید خیلی فرق کرده نمیتونم تمیز بیارم . پس ارایش نمیکنم کلا 

البته من بن مژه میکرو کردم خیلی خوبه دیگ اصلا صورتم ارایش لازم نداره... ولی بازم خب میکاپ دوس دارم 

بنظرم همون کلاس خودارایی رو برو پیش ی استاد خوب و درست حسابی و مژه اکستنشن کن یا بن مژه میکرو‌کن

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!