2777
2789

خیلی ذهنم‌درگیرشونه اگر کسی خبرداره بگه لطفا

یکی اون خانومی که تا عروسی کرد گفت میخوا خودکشی کنم فک کنم چون مادرشوهرش واسه اشپزی تو کارش دخالت کرده بود

دومی هم اون خانومی که یه ماه بعد عروسیش میخواست طلاق بگیره و میگفت بچهای خانواده شوهرم مدام خونمون هستن

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

سلام خوبید یه سوال شما بچتونو نگه داشتید پشیمون نشدید؟من دخترم۶ ماهشه باز باردارم نمیدودم نگه دارم یا بندازم

برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️
سلام خوبید یه سوال شما بچتونو نگه داشتید پشیمون نشدید؟من دخترم۶ ماهشه باز باردارم نمیدودم نگه دارم ی ...

سلام گلم اره نگه داشتم و به لطف خدا بهترین شانس زندگیم شد بچه ی چهارممه از وقتی اومده سراسر لطف و رحمت و برکت اومد تو زندگیم شوهرم رفت سرکار رسمی وام گرفتیم طبقه پایینو درست کردیم طلا خریدم ....

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.