2777
2789
عنوان

همش میگه میزارم میرم ...

600 بازدید | 29 پست

از اول زندگیمون به جای اینکه بشینه با هم حرف بزنیم مشکلاتمونو حل کنیم مدام از زیرش در میرفت 

اینقدر این کارو تکرار کرد که جزئ ترین ناراحتیامون تبدیل به یه مشکل لاینحل شده 

با وجودیکه بهم خیانت کرده و از هیج ازاری کوتاهی نکرده بازم باهاش مدارا کردم و ازش خواستم شرایطمو قبول کنه تا چشم پوشی کنم و باهاش ادامه بدم و حتی همونی بشم که اون مبخواد ولی بازم زیر بار نمیره میگه هر کار دوست داری بکن از طریق قانون تا تهش برو 😔

مهریم رو اجرا گذاشتم ولی اصلا راضی نمیشه که دوستانه توافق کنیم حتی به خودش زحمت نمیده تظاهر به خوب بودن کنه دل منو بدست بیاره تا از اجرای مهریه انصراف بدم 💔

مدامم که با حرف از فرار کردن از ما دلمو خون میکنه 

دیگه حتی اشکمم نمیاد 😔😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
خب جدا شو چه اصراری داری به موندن وقتی دوستت نداره

دلم گیره 

من میخواستم که بدون کمترین اسیب به بچه ها حل بشه 

ولی اون اصلا همکاری نمیکنه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گیره  من میخواستم که بدون کمترین اسیب به بچه ها حل بشه  ولی اون اصلا همکاری نمیکنه😔

خیلی سخته خدا کمکت کنه عزیزم😢

ولی اگر بخاطر بچه ها میمونی توقعن رو ازش کم کن بعید می‌دونم بتونه اونی بشه که تو میخوای

دلم گیره  من میخواستم که بدون کمترین اسیب به بچه ها حل بشه  ولی اون اصلا همکاری نمیکنه😔

وقتی نمیخواد تو سعی کن مثل اون نباشی هرچقدر به مردا التماسکنیم فکر میکنن چی هستن چند روز هیچی نگو اگر حرف طلاق زد بگو باشه قانونی حلشکنیم تموم بشه ببین چی میگه 

علتشو به شما گفته 

هیچی نمیگه فقط میگه همینجوری زندگی کن ولی هیچ تلاشی برای حل مشکلاتمون نمیکنه 

اخه من از کاراش شاکی ام که مهریه اجرا گذاشتم چون اون از خداشه که در کنار منو بچه هام کثافت کاریاشم بکنه ولی ازین حجم از وقاحتش حیرونم که چرا حاضر نمیشه دلمو بدست بیاره 

حاضر به طلاقم نمیشه😭😭😭😭

خواهرِ من اولا ببخش که وارد تایپیکت شدم شاید خوشت نیاد مردی پست بزاره ولی چون یه تجربه هایی دارم وظیفه دونستم بعنوان برادر بگم که با این اوضاع احوالی که شما تعریف کردی هر تلاشی واسه ادامه رابطتون و بهبودیِ اون انجام بدی فقط انرژی الکی مصرف کردی و خودت رو کوچیک کردی اگه نگرانی  بابت بچه نداری خودت رو از اونجا نجات بده و فراموشش کن وگرنه بی توجهی های اون و گیر بودن دلت باعث نابودیِ روح و روانت میشه 

شادی را به دیگران هدیه کن و غم دیگران را شریک . خودت باش و صادق . بزرگ منش و مهربان باش و رازدار و باعطوفت .    اگر با این صفات زندگی کردی هرگز منتظر قضاوت دیگران نباش هر طور که مایلند قضاوت کنند راه تو درست است حتی اگر همه مخالفت کنند
خواهرِ من اولا ببخش که وارد تایپیکت شدم شاید خوشت نیاد مردی پست بزاره ولی چون یه تجربه هایی دارم وظی ...

خدا لعنتش کنه هیچ جوره باهام راه نمیاد نه حاضر به طلاق توافقی نه حاضر شرایطمو اجرا کنه نه حاضره خودشو اصلاح کنه هیچچچچی هیییچییی 😭😭😭😭💔💔💔

دو تا بچه دارم

اگه مهریتو بگیری میتونی اداره شون کنی؟

شادی را به دیگران هدیه کن و غم دیگران را شریک . خودت باش و صادق . بزرگ منش و مهربان باش و رازدار و باعطوفت .    اگر با این صفات زندگی کردی هرگز منتظر قضاوت دیگران نباش هر طور که مایلند قضاوت کنند راه تو درست است حتی اگر همه مخالفت کنند