2777
2789
عنوان

همش میگه میزارم میرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتش کنه هیچ جوره باهام راه نمیاد نه حاضر به طلاق توافقی نه حاضر شرایطمو اجرا کنه نه حاضره خودش ...

نمیخاستم اینقدر واضح بگم ولی ایشون هیچ علاقه ای به شما و زندگیتون نداره حالا چرا و به چه دلیل اونو دیگه نمیدونم

شادی را به دیگران هدیه کن و غم دیگران را شریک . خودت باش و صادق . بزرگ منش و مهربان باش و رازدار و باعطوفت .    اگر با این صفات زندگی کردی هرگز منتظر قضاوت دیگران نباش هر طور که مایلند قضاوت کنند راه تو درست است حتی اگر همه مخالفت کنند
خواهرِ من اولا ببخش که وارد تایپیکت شدم شاید خوشت نیاد مردی پست بزاره ولی چون یه تجربه هایی دارم وظی ...

دمتون گرم، اینجا اکثرا میگن بخاطر بچه ها تحمل کن! در حالیکه بچه ها در همچین شرایطی بیشتر نابود میشن،

بگو بذار برو... دیگه هم پیگیرش نشو... میبینه پیگیری هی خودشو فلان میکنه ببینه عین خیالت نیست خودش به ...

همین روال رو سعی دارم در پیش بگیرم ولی نمیدونم تا کی این عذاب قراره ادامه داشته باشه😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
خواهرِ من اولا ببخش که وارد تایپیکت شدم شاید خوشت نیاد مردی پست بزاره ولی چون یه تجربه هایی دارم وظی ...

راحت از طلاق صحبت میکنید اونم در رابطه با یه مادر

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
نمیخاستم اینقدر واضح بگم ولی ایشون هیچ علاقه ای به شما و زندگیتون نداره حالا چرا و به چه دلیل اونو د ...

اره میدونم ولی نمیتونم بپذیرم😔

چون از اول اینجوری نبود 

همس خوومو مقصر میدونم همه جوره هم باهاش کنار اومدم ولی به جای اینکه من ناز کنم اون طلبکاره😔

این یه ذره توجهی هم که نشون میده به خاطر عذاب وجدانشه😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
اره البته اگه موفق بشم دل بکنم ازش

گاهی دل کندن ها سخته ولی مردن ناگهانی بسیار بهتر از زجر کش شدن هستش دل کندن نهایتا یکساله ولی اونطوری یک عمر شکنجه روحی

شادی را به دیگران هدیه کن و غم دیگران را شریک . خودت باش و صادق . بزرگ منش و مهربان باش و رازدار و باعطوفت .    اگر با این صفات زندگی کردی هرگز منتظر قضاوت دیگران نباش هر طور که مایلند قضاوت کنند راه تو درست است حتی اگر همه مخالفت کنند
همین الانم خودم خرج خودمو میدم😔

خب پ دیگه هیچی 

با این کلامت کلا تکلیف کارت مشخصه اصلا نیاز به بحث نیست 

بالاخره خداتم بزرگه  و بچه هام بزرگ میشند حتی امید به تشکیل یه زندگی مجدد خوب هم هست

راحت از طلاق صحبت میکنید اونم در رابطه با یه مادر

والا من به وظایف والدین نسبت به فرزندشون خیلیم حساسم و درک میکنم منتها اگه دقت بفرماید ایشون میگند خرجشون بعهده خودشه و همین الانم بچه ها رو ایشون داره اداره میکنه یعنی وجود اون اقا تو خونه فقط سوهان بر روح و روانشون شده  

حالا بازم اگه شما راه حل بهتری بهشون ارائه کنید که خب خیلیم خوبه بهر حال ایشون دنبال راه بهتر هستند

والا من به وظایف والدین نسبت به فرزندشون خیلیم حساسم و درک میکنم منتها اگه دقت بفرماید ایشون میگند خ ...

مانند هزاران مادر سرزمینم ، تلاش کنه ، چشم به روی همه ناملایمات زندگی ببنده 

با عشق بچه ها را تربیت کنه و بعترینها را تحویل جامعه بده

فقط میدونم اگه روزی مادر بشم هیچ طوفانی نخواهد گزاشت سایه بی مهری و طلاق را افراشته کنم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
مانند هزاران مادر سرزمینم ، تلاش کنه ، چشم به روی همه ناملایمات زندگی ببنده  با عشق بچه ها را ...

آستانه یِ تحمل انسانها متفاوته 

درود بر شما که واقعا باید به این اراده و عزم شما احسنت گفت