2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون من واقعا زیادی لاغرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 139 پست

ولی خدایی لاغری 

من 158 وزنم 45 بود 

الان 61 اون عکسا رو نگاه میکنم اعتماد بنفسم از بین میره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لاغری دوست دارم اما ن خیلی زیاد راستی من ۱۷ سالمه دوروز پیش همسایمون گفت نامزد کردی با شوهرش انقدر پرسیداا هرسری یادم میاد یه حس خیلی بدی میگیرم دیروز هم کلا حس بد داشتم ک اصلا دلم نمیخواست برم بیرون اگه بیاد بر پسرش خواستگاری کنه واقعا دیوونه میشم چیکار کنم کاش تو کوچمون نبودن تو چطوری خواستگار داری حس بد نداری😂

منم ۱۶۰ قدم اما ۴۱ کیلوام خیلی لاغرم بنظرم 

منم با اینکه ۶۱ کیلوام ولی هیکلم خیلی لاغره نمیدونم چرا فقط باسن و مچ پا و رانم چاقه مچ دستم اندازه ی بچه س🤦🏼‍♀️

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤