2777
2789
عنوان

تاحالا دیدید ی ادم بد بمیره

275 بازدید | 18 پست

همیشه آدمای خوب میمیرن ک جیگر ادم کباب میشه براشون مثلا هیچ وقت ی ادم ک بده نیمیمیره ک کسی از رفتنش ناراحت نشه

همه ادما عزیزن و رفتتشون دردناکه منظور من این بود ک هرچی ادم میره مظلوم و ادم خوبی هست حداقل اطراف منکه اینجوریه

آره صددام مرد😂

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یه بنده خدایی مهندس شهرداری بود شوهرم اونجا نگهبان بود واسه یه مدت،حق و حقوق هیچکسو نمیداد،از مصالح فروشی گرفته تا جوشکار و کارگر و راننده تریلی شوهرم چند ماه کار کرده بود حتی پول نون نداشتیم ک نمی‌داد حقوقشو،بعدشم منم نفرینش میکردم،چندی گذشت تصادف کرد و مُرد و برادرش اومد حلالیت طلبید و پولمون زنده شد

چون ادمای بد باید بمونن و زجر بکشن

زجر نمیکشن که همه چیز زندگیشون به راهه بعدم تا 90 راحت میمونن سالم و سرحال اطرافیان دق میدن خودشون هیچی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

آدمای خوب  زیاد دیدم زود مردن ولی آدمای بد موندن وزندگی رو به کام همه تلخ کردن

کاشکی بچه هایی که زندگی رو به کام خانوادشون زهر کردن خدا ازرو زمین برداره تا ی عده راحت بشن

ترو خدا دعا کنید🙏

بله ی اقا بود پشت سر کل خانما حرف در اورد همه آزار میداد کلا مریض بود کاش حداقل مریض بود شبطان کثیف پست نجس حروم زاده بود

کل شهر نفرینش کردن ی مریضی ناشناخته عجیب گرفت خوار شد بعد مرد همه هم گفتن حلالش نمیکنیم

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵