2777
2789

نه. به آدم بدذات و بی شخصیت میگیم.

برخلاف تصور عموم، اکثر بجه‌های پرورشگاهی پدر و مادرشون مشخصه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مثلا میگن تو ازدواج خانواده خیلی مهمه

اگه فرد مقابل اونجوری فکر کنه خودش مشکل داره سخت میشه تغییر داد

به نظرم ادم موفق باشه ربطی به پرورشگاهیی بودن نداره بعد اینجوری اونا میرن دنبالش

مگه ما بی شخصیت و بی عقلیم ک اینو بگیم؟

ادمای پولپرست و ظاهر پرست دقیقا براساس پول انسانهارو طبقه بندی میکنن 

چون پول عیبها و بدیهای بعضی ادمارو برای بعضی ادما میپوشونه 

یعنی شخصی خبیثو ثروتمند باشه برای عده ایی بواسطه پولش میشه فرشته تمام قرنها

اگه آدم بیشعور باشه و بی رحم بله 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

یکی از برنامه هایی ک برای ایندم دارم و صددد در صد انجام میدم اینه ک بچه اولمو خودم باردار میشم ولی دومی رو حتماااا از پرورشگاه میارم (دختر هم میارم🥹) این شرطمم تو ازدواج ذکر میکنم 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

اگه فرد مقابل اونجوری فکر کنه خودش مشکل داره سخت میشه تغییر دادبه نظرم ادم موفق باشه ربطی به پرورشگا ...

من یه دوستی دارم که پرورشگاه بزرگ شده. اتفاقا ماهانه ۱۲۰ میلیون درامد داره 

ولی نگم برات از اخلاقش. واقعا نمیشه اخلاقشو تحمل کرد. 

تقصیر خودش هم نیست واقعا. بغل ندیده توجه ندیده. عادت داره به کنار گذاشتن آدما. عصبیه میزنه وسایلا رو میشکنه. به خونواده حسادت میکنه. جلوش مثلا یکی با تلفن با مامانش حرف بزنه سعی میکنه رابطشونو خراب کنه. 

نمیتونه زیاد رفتارشو کنترل کنه. ما هم از سر دلسوزی باهاش دوستیم

ببین این ها بی اصل و نصب نیستن انسان هستن مثل همه ی ما فقط از خانواده شانس نیاوردن ولی تو ازدواج یکم سخته برای همچین آدم هایی اگه سنتی باشه ازدواج عاشقانه خوب هست که دو طرف اخلاق هم رو بدونن و از هم خوششون بیاد 

من یه دوستی دارم که پرورشگاه بزرگ شده. اتفاقا ماهانه ۱۲۰ میلیون درامد داره ولی نگم برات از اخلاقش. و ...

عزیزم هیچکی نمیدونه برای اون چه روزهایی گذشته واقعا سخته دوستش داشته باش 

نه اصلا
اتفاقا برعکس هرکسی اینو بگه خودش بی اصل و نسبه و بیشعوررررررر

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

من یه دوستی دارم که پرورشگاه بزرگ شده. اتفاقا ماهانه ۱۲۰ میلیون درامد داره ولی نگم برات از اخلاقش. و ...

درسته که حسودی می‌کنه ولی طبیعیه اون خانواده نداشته 

اگه میتونین تراپی ببرینش 

از سر ترحم باهاش دوست نباشید فکر نکنم خوشش بیاد