2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون من واقعا زیادی لاغرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 139 پست
دقیقا منم نسبت به کسایی که قد و وزنمون یکیه غذام بیشتره کم نمی‌خورم...حالا واسه هفته دیگه یه چکاب کا ...

منم باید برم ازمایش بدم هفته دیگه

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
ممنون. فشار اینه همین به اصلاح مامانبزرگ و‌ همین عمه خواستگارای خوبم که از خودشون بهتر بودن رو مینشس ...

از زندگیت لذت ببر متاهلی چیز زیاد شاخی نیست عقط بجز اینکه وارد مشکلات بزرگ زندگی میشی وباید هزارتا اخلاق رفتار تحمل کنی مال به طایفه دیگه منظورم طایفه شوهره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم خییییلی لاغره اصلا دوست ندارم  173قد 52کیلو وزنشه تازه قبل عروسی 48بود 😭منم تو پرم، ...

عزیزممممم حالا دختر لاغر باشه یکم عادی تره...بهش غذا بده جون بگیره بنده خدا 😅👀حتما دکتر تغذیه برید

الان ۱۶ سالمه چیزی نمونده برم تو ۱۷

سلام عزیزم برای منم میفرستی رژیمتو

نه من گیس فلفل سابق نیستم نه اون دختر شاد و پر انرژی که تو همه تاپیکا اولین نفر بود نیستم من یه گیس فلفل دیگه شدم یه دختر افسرده که دیگه هیچی براش مهم نیست اگه منو میشناسی بهم بگو و نشونی بده چون من اسما یادم نمیمونه و ممکنه ببینمت نشناسم🙂❤️