2777
2789
عنوان

چرا خبری از ناهار چی دارین نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 42 پست

عدس پلو😋

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

ابگوشت درست کردم که خودم متنفرم.شوهرم و بابام دوست دارن.به مامان زنگ زدم بیاین ناهار ببرین میگه داریم.شوهرمم پیام داده میرم مسجد.منم و یه قابلمه ابگوشت😐😐😐دخترم هموز نمیدونه ابگوشت داریم بدونه شروع میکنه غر غر😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورشت قیمه درست کردم مهمون دارم سالاد درست کردم سبزی شستم نوشابه و دوغ گذاشتم یخچال خنک بشه الانم دارم چای میخورم 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
نوش جونتون.من چی بذارم؟پسرم یکم بد غذاست؟

غذایی درست کن که دوست داره

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
چون‌ گررررررمه کسی فکر غذا نیست فقط آب و شربت😅

نه من بچه شیر میدم و همش گرسنه ام  

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
با حالت تهوع و ضعف ب بدبختی ماکارونی گذاشنم الانم ته دیگش سوخت نشستم گریه کردم😖🥴خستع شدم ازین حالت ...

اخی اگه نزدیک بودیم برات ناهار میاوردم هرروز تا حالت بهتر بشه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
غذایی درست کن که دوست داره

دیروز لازانیا درست کردم امروز نمیدونم چی درست کنم از صبح هم دگیر بودم داشتم آب قلم درست کرده بودم صاف میکردم و ج

بسته بندی دیگه جوووون ندارم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
ابگوشت درست کردم که خودم متنفرم.شوهرم و بابام دوست دارن.به مامان زنگ زدم بیاین ناهار ببرین میگه داری ...

با آب و گوشتش سریع یک دمپختک خوشمزه درست کن برای شوهرتم آبگوشت بزار کنار 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
دیروز لازانیا درست کردم امروز نمیدونم چی درست کنم از صبح هم دگیر بودم داشتم آب قلم درست کرده بودم صا ...

سیب زمینی براش سرخ کن بچه ها دوست دارن 

خورشت قیمه درست کردم مهمون دارم سالاد درست کردم سبزی شستم نوشابه و دوغ گذاشتم یخچال خنک بشه الانم دا ...

آفرین کدبانو من که از دیروز درگیر بودم.قلم گرفته بودم همونا رو جوشوندم و عصاره اش رو گرفتم امروزم داشتم ظرفاشو میشستم و بسته بندی میکردم دیگه الان تموم شد نشستم حال ندارم واسه غذا درست کردن

سیب زمینی براش سرخ کن بچه ها دوست دارن 

آره اونکه عاشقشه اما خودم چی؟؟؟بچه شیر میدم و همش غذای درست حسابی دلم میخواد

هنوز نذری هامون تموم نشده 🫤🫤🫤😑😑😑

نوش جان