2777
2789
عنوان

چرا خبری از ناهار چی دارین نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 42 پست
دورت بگردم مهربون مرسی 🥺💜

فدات عزیزم اخه من خودم تو غریبی ام سر حاملگیام بعضی وقتا جون نداشتم راه برم حتی از گشنگی نون خالی و میوه میخوردم اینقدر دلم میخواست یکی یه بشقاب غذا میاورد برام 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین کدبانو من که از دیروز درگیر بودم.قلم گرفته بودم همونا رو جوشوندم و عصاره اش رو گرفتم امروزم دا ...

تو هم خسته نباشی گلم من روزایی که حوصله غذا ندارم ابدوغ خیار میخوریم خنک و سبک

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
با حالت تهوع و ضعف ب بدبختی ماکارونی گذاشنم الانم ته دیگش سوخت نشستم گریه کردم😖🥴خستع شدم ازین حالت ...

گریه نکن عزیزم.فدا سرت منم تو حاملگی خییییییلی حالم بد بود اصلا تو خونه نمیتونستم بمونم چه برسه به غذا درست کردن.اما میگذره و چند وقت دیگه که فندوقت رو بغل کنی همه این سختی ها فراموش میشه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
تو هم خسته نباشی گلم من روزایی که حوصله غذا ندارم ابدوغ خیار میخوریم خنک و سبک

خیارشو ندارم.اگه شد شاید رفتم گرفتم.یا هم که یه دمی چیزی بذارم.مرسی عزیزم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
منکه هنوز خوابم

بخواب راحت باش یهو واسه شام بیدار شو دیگه عزیزم  

باور کن همینجورم هست

خوبه دیگه من اگه میتونستم به گرسنگیم غلبه کنم میخوابیدم تا شب

خوبه دیگه من اگه میتونستم به گرسنگیم غلبه کنم میخوابیدم تا شب

ازوقتی باردار شدم روزا مبخوابم شبا بیدارم توی طول روز م صبحونه میخورم وظهرام میوه،شبام دو بار شام😢

لطفالایک نکنید،ممنون
ازوقتی باردار شدم روزا مبخوابم شبا بیدارم توی طول روز م صبحونه میخورم وظهرام میوه،شبام دو بار شام😢

نوش جونت.استراحت کن عزیزم تو عذرت موجه.انشالله به سلامتی فندوقت رو بغل کنی

فدات عزیزم اخه من خودم تو غریبی ام سر حاملگیام بعضی وقتا جون نداشتم راه برم حتی از گشنگی نون خالی و ...

عزیزدلم 🥺🥺خیلی بده اینجوری

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤
گریه نکن عزیزم.فدا سرت منم تو حاملگی خییییییلی حالم بد بود اصلا تو خونه نمیتونستم بمونم چه برسه به غ ...

اره بخدا خودم خسته شدم دیگ امیدوارم زود بگذره

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤