2777
2789
عنوان

نی نی سایت مشکلت با من چیه دقیقا؟😑

290 بازدید | 23 پست

چرا هر تاپیکی با هر موضوعی میزنم حذفش می‌کنی ؟ نظر سنجی میزارم حذف میکنی تاپیک پرسش پاسخ میزارم حدف میکنی مشکلت چیه خداییش با ما؟ من که نیومدم اینجا تاپیک عکس نامزدم +شات بزارم ده هزارتا ویو بخوره اومدم دارم به چهارنفر کمک میکنم نرن تو زندگی به هزار جور مشکل بخورن زندگی خودشونو چهارتا خانواده رو خراب کنن فقط بخاطر اینکه هیچ شناختی از جنس مخالف ندارن ‌‌تو مدرسه و دانشگاه که این چیزا رو یادمون ندادن یه نفر هم میخواد بدون هیچ چشم داشتی کمک کنه به دیگران نمیزارید خداییش؟ صب تا شب فقط داره تاپیک مشکلات زناشویی و خانوادگی و خیانت و .... میاد بالا این چه دردی از جامعه دوا میکنه جز حس افسردگی و نا امیدی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم این اقا سوال دارن ازتون @نی_نی_یار_پنج  

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
متشکرم اگه این وقت شب پاسخ بدن

فردا جواب میدن سوال منم هست اگه اقایون ممنوعن خب کلا جنسیت مرد چرا گذاشتین و میتونن وارد بشن بدون کلک حالا که وارد شدن چرا اجازه فعالیت نداره و تا تاپیکشون پر بازدید میشه میترکه😐😐

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
ای کاش دلیلش رو ذکر کنه لااقل آدم بدونه .

تاپیکاری اقایون بیشتر از پنج صحفه نباید جلو بره فوری قفلش کن

فردا جواب میدن سوال منم هست اگه اقایون ممنوعن خب کلا جنسیت مرد چرا گذاشتین و میتونن وارد بشن بدون کل ...

والا بخدا اگه سایت عمومی نیست فقط زنونه س نزارید هیچ مردی ثبت نام کنه والا بخدا من بخاطر سو استفاده و خاله زنک بازی عضو نشدم