2777
2789

اصلا به لطف خدا قلیونی نیستم

ولی نکش   چون ضرر قلیون خیلییییی بیشتر از سیگاره 

به فکر اون طفل معصوم باش

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

تاحالا ندیدم کسی تو محیطی که بچه شیرخور هست قلیون بکسه، چه برسه به مادر بچه

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم تمام دوران بارداریش و شیردهیشو قلیون میکشید بچش مثل ذغال سیاههه ،البته خودشو شوهرش سبزن

میگن باعث میشه بچه وزن نگیره ..من با اینکه نمی‌کشم باز پسرم لاغره نمی‌دونم چیکار کنم 

دکتر اطفال ببر مکمل براش مینویسه وزن میگیره خیلی خوبه 

من‌که زینک دادم تغییر نکرد 

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

اصلا قلیون خوب نیست معنی نمیده زن بکشه اونم توی دوره بارداری!!! 

واسه همین آقایونم قشنگ نیست من چندشم میشه🤢

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍