یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه. در کل کیفیت دوربین به خیلی چیزهای دیگه بستگی داره نه صرفا این که چند مگاپیکسله، اما کلا کیفیت دوربینهای مدلهای شیائومی که بالا هستن این شکلی خوبه.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
گوشی داداشم شیائومیه مدلش بالا نیست ولی دوربینش ۴۸هه و واقعااا افتضاحه الان میترسم ۵۰ مگاپیکسله شبی ...
میگم بستگی به خیلی چیزها داره، توی بعضی مدلها مخصوصا اقتصادیها ۴۸ بیشتر یه حالت آپشن تزیینیه برای این که برای خریدار گوشی مطلوبتر باشه و حس بهتری بهش بده صرفا. گاهی حتی اشکالات نرمافزاری هم میتونه باشه توی پردازش تصویر که با آپدیت بهتر بشه. توی مدلهای میانرده این شکلی نیست اغلب. کدوم مدله؟ میتونی نقد و بررسی و نمونه عکسهای دوربینش رو هم سرچ کنی.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "