2777
2789

یه مدل دیگه یه تومن گرون تره دوربینش ۱۰۸ مگاپیکسله ولی از نظر پردازنده و باتری یه نمه ضعیف تره 

موندم کدومو انتخاب کنم🤦😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. در کل کیفیت دوربین به خیلی چیزهای دیگه بستگی داره نه صرفا این که چند مگاپیکسله، اما کلا کیفیت دوربین‌های مدل‌های شیائومی که بالا هستن این شکلی خوبه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
نه. در کل کیفیت دوربین به خیلی چیزهای دیگه بستگی داره نه صرفا این که چند مگاپیکسله، اما کلا کیفیت دو ...

گوشی داداشم شیائومیه مدلش بالا نیست ولی دوربینش ۴۸هه و واقعااا افتضاحه

الان میترسم ۵۰ مگاپیکسله شبیه همین باشه تقریبا

۲۰میلیون پول گوشی میدین؟😂  اونوقت من از این ناراحتم که باید بجای شش تومن هفت تومن هزینه کنم🤦

زودبه زودگوشي عوض نميكنم ممكنه ده سال دستم باشه به خاطرهمين ميگم بزارخوبشوبگيزم

سامسونگ افتضاحه من اصلا قبولش ندارم  شیائومی منظورمه  دوربین من ۴۸ خیلی عکسای با کیفیتی ...

پس چرا گوشی داداشم دوربینش ۴۸ هه عکساش افتضاحه؟ 

حتی تو کلیپ تحلیل گوشی هم همینو اشاره کرده 

شما چه نوع شیائومی دارین؟

گوشی داداشم شیائومیه مدلش بالا نیست ولی دوربینش ۴۸هه و واقعااا افتضاحه الان میترسم ۵۰ مگاپیکسله شبی ...

میگم بستگی به خیلی چیزها داره، توی بعضی مدل‌ها مخصوصا اقتصادی‌ها ۴۸ بیشتر یه حالت آپشن تزیینیه برای این که برای خریدار گوشی مطلوب‌تر باشه و حس بهتری بهش بده صرفا. گاهی حتی اشکالات نرم‌افزاری هم میتونه باشه توی پردازش تصویر که با آپدیت بهتر بشه. توی مدل‌های میان‌رده این شکلی نیست اغلب. کدوم مدله؟ میتونی نقد و بررسی و نمونه عکس‌های دوربینش رو هم سرچ کنی.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
زودبه زودگوشي عوض نميكنم ممكنه ده سال دستم باشه به خاطرهمين ميگم بزارخوبشوبگيزم

خدای نکرده دزد زد یا افتاد شیکست 

حیف نیست این همه هزینه؟ 

البته هر طور صلاح میدونی عزیزم من نظرمو گفتم❤️

پس چرا گوشی داداشم دوربینش ۴۸ هه عکساش افتضاحه؟  حتی تو کلیپ تحلیل گوشی هم همینو اشاره کرده&nb ...

والا دوربین گوشی من عالیه تو پیجمم هست کلی عکس با کیفیت گرفتم باهاش

من ردمی ۹ t

Mshid_rmzni

درخواست بده بیا عکسایی که گرفتمو ببین

میگم بستگی به خیلی چیزها داره، توی بعضی مدل‌ها مخصوصا اقتصادی‌ها ۴۸ بیشتر یه حالت آپشن تزیینیه برای ...

آره اتفاقا نقد و بررسیشم دیدم نقطه ضعفش نوشتن دوربینشه منتها نمی‌دونم درچه حد بده مثلا اگر در حد گوشی داداشم باشه نمیخوام 

گوشی ای که مدنظرمه نوت ۱۱ هست گوشی داداشم پوکو ام تری