2777
2789
عنوان

تکنیک قانون جذبی

180 بازدید | 14 پست

❓ برای تغییر باورهای غلط چه باید کرد؟

باورهای غلط ذهنی همان‌طور که از نامشان مشخص است عقیده‌هایی نادرست در ذهن شما در مورد موضوعات مختلف هستند که اگر آن‌ها را در ذهن ناخودآگاهتان داشته باشید، به‌صورت نامحسوس بر روی دستاوردهای شما تأثیر می‌گذارند.

1️⃣ روش ای‎ اف‎ تی: ای‎اف‎تی یا تکنیک رهاسازی احساسات.

2️⃣روش کشف شواهد مخالف: یک برگه یادداشت بردارید و از وسط یک خط بکشید و دو ستون ایجاد کنید. در ستون اول بنویسید که چرا این باور خاص را دارید. دلایلی را که این‌طور فکر می‌کنید لیست کنید. سپس در ستون دوم بنویسید که چه شواهدی مخالف این باور در زندگی‌تان دارید.

3️⃣ روش‌های ان ال پی:  برای اطلاعات بیشتر در این زمینه کتاب جادوی بیان نوشته رابرت دیلتز را بخوانید.

4️⃣ پرسش‌های چگونه: پرسش‌ها به شما کمک می‌کنند که باورها و عقاید را زیر سؤال ببرید. فرض کنید باور من این است که پول به‌سختی به دست می‌آید و من می‌خواهم این باور را تغییر دهم. از خودم می‌پرسم: چگونه می‌توانم بدون اینکه سختی بکشم پول دربیاورم؟ سپس شروع به پاسخ دادن به این پرسش می‌کنم.

5️⃣ روش خود هیپنوتیزم: روش ساده‌ای است که شما می‌توانید ذهن خودتان را با ریلکس کردن بدنتان وارد حالت آلفا کنید و باورهایی را که می‌خواهید را حذف کنید و باورهایی که می‌خواهید را به خودتان القا کنید.

قانون جذب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

باور به این مزخرفات کاملا ابلهانه است 

قانون جذب یک « شبه علم »  هست که هیچ پایه و اساس علمی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون جذب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره  باور به این مزخرفات کاملا ابلهانه است  قانون جذب ی ...

عزیزم شماباورنکن دلیل نمیشه بقیه م باورنکنن الان دنیا داره بسمت این قوانین حرکت میکنه یکم دوروبرتو نگاه کن

عزیزم شماباورنکن دلیل نمیشه بقیه م باورنکنن الان دنیا داره بسمت این قوانین حرکت میکنه یکم دوروبرتو ن ...

منظورتون از دنیا، جماعت خرافه باور هست یا علم؟ 

تا زمانی که علم چیزی رو اثبات نکنه نباید بهش اعتقاد داشت

قانون جذب هم یک « شبه علمه » که حقیقتی نداره 

اگر بتونید قانون جذب رو با دلیل علمی اثبات کنید ممنونتون میشم 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
منظورتون از دنیا، جماعت خرافه باور هست یا علم؟  تا زمانی که علم چیزی رو اثبات نکنه نباید ...

من بنظر تو کاری ندارم عزیزم همینکه دنیا داره طبق باورهام باهام رفتارمیکنه کافیه که به قانون جذب اعتقادداشته باشم

منظورتون از دنیا، جماعت خرافه باور هست یا علم؟  تا زمانی که علم چیزی رو اثبات نکنه نباید ...

واینکه اززمانیکه دیدگاهم رونسبت به دنیاتغییر دادم کل زندگیم تغییر کرده کاری که علم هیچوقت نتونست بازندگیم بکنه

من بنظر تو کاری ندارم عزیزم همینکه دنیا داره طبق باورهام باهام رفتارمیکنه کافیه که به قانون جذب اعتق ...

قرار هم نبود که بنظر من کاری داشته باشید

من از شما درخواست کردم که دلیل علمی بیارین

که طبیعتا نتونستین دلیل بیارین

چون اعتقادات شما هیچ پایه و اساسی نداره و از روی زودباوری هست 

شما به چیزی اعتقاد داری که حتی یک دلیل منطقی هم براش نداری 

قرار هم نبود که بنظر من کاری داشته باشید من از شما درخواست کردم که دلیل علمی بیارین که طبیعتا نتون ...

از نظر خودم حاضرم چیزی که زندگیمو بهشت میکنه بدون هیچ دلیل بقول شماعلمی بپذیرم تااینکه ذهنمو باچرندیاتی پرکنم که لحظه به لحظه منو به نابودی میکشونه که اسمشو علم گذاشتی

سلام. به نظرم تاپیک ایمان آدمها رو قفلش کنین. موضوع سیاسی شد آخه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
قانون جذب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره  باور به این مزخرفات کاملا ابلهانه است  قانون جذب ی ...

تا زمانی که چیزی را امتحان نکردی به باور بقیه بی احترامی نکن من با قانون جذب یه عالمه دریافت داشتم و از همین روشها استفاده کردم 

این اسمش شبه علم نیست خود علم هست که چون تو دانشگاه تدریس نمیشه مدعیان علم تحقیق نکرده ردش میکنند 

از نظر خودم حاضرم چیزی که زندگیمو بهشت میکنه بدون هیچ دلیل بقول شماعلمی بپذیرم تااینکه ذهنمو ...

دقیقا علم محض ادم رو به نابودی میبره مثل تعصبی که پزشکان و طرفدارانشان دارند و دارو های گیاهی رو رد میکنند من کلی از مشکلاتم با دارو‌گیاهی حل شد وگرنه مثلا برای معده ام تا اخر عمر باید امپرازول میخوردم که با دارو‌گیاهی حل شد 

کسانی که به عقیده ای باور ندارند بهتر است تو تاپیکی که با باورهاشون نمیخونه نیان اعصاب بقیه رو خراب میکنند انرژی میگیرند و حال همه رو بد میکنند خوب برن یه تاپیک دیگه بزنند حرف خو دشون رو بزنن چقدر با اسی بحث میکنید