❓ برای تغییر باورهای غلط چه باید کرد؟
باورهای غلط ذهنی همانطور که از نامشان مشخص است عقیدههایی نادرست در ذهن شما در مورد موضوعات مختلف هستند که اگر آنها را در ذهن ناخودآگاهتان داشته باشید، بهصورت نامحسوس بر روی دستاوردهای شما تأثیر میگذارند.
1️⃣ روش ای اف تی: ایافتی یا تکنیک رهاسازی احساسات.
2️⃣روش کشف شواهد مخالف: یک برگه یادداشت بردارید و از وسط یک خط بکشید و دو ستون ایجاد کنید. در ستون اول بنویسید که چرا این باور خاص را دارید. دلایلی را که اینطور فکر میکنید لیست کنید. سپس در ستون دوم بنویسید که چه شواهدی مخالف این باور در زندگیتان دارید.
3️⃣ روشهای ان ال پی: برای اطلاعات بیشتر در این زمینه کتاب جادوی بیان نوشته رابرت دیلتز را بخوانید.
4️⃣ پرسشهای چگونه: پرسشها به شما کمک میکنند که باورها و عقاید را زیر سؤال ببرید. فرض کنید باور من این است که پول بهسختی به دست میآید و من میخواهم این باور را تغییر دهم. از خودم میپرسم: چگونه میتوانم بدون اینکه سختی بکشم پول دربیاورم؟ سپس شروع به پاسخ دادن به این پرسش میکنم.
5️⃣ روش خود هیپنوتیزم: روش سادهای است که شما میتوانید ذهن خودتان را با ریلکس کردن بدنتان وارد حالت آلفا کنید و باورهایی را که میخواهید را حذف کنید و باورهایی که میخواهید را به خودتان القا کنید.