2777
2789
عنوان

هلنم.... آخرین پیام من ب شوهرم بود+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 48769 بازدید | 174 پست
اتفاقا نباید پیام میدادی اگر واقعا بی ارزشه برات,حیف وقتی که می‌زاری واسه پیام دادن و درگیر کردن ذهن ...

میدونستن پیام دادگاه براشون رفته بود من همه کارام رو کردم فقط مونده ضربه اخر

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
یه ادم باهوش بخاد ضزبه بزنه یهو بیصدا حمله میکنه الان گفتی شکایت کردم و فلان خواهراش فهمیدن بدتر شد ...

منم ضربه رو بعد اتمام و فهمیدنش بهشون زدم ن وقتی ک از چیزی خبر ندارن....

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم زن داداشم هم اون یکی خواهرش... به داداشم گفتم.... میدونی خواهرش جلو جمع بهم تهمت ناموسی زد؟به نظر ...

وای نمیدونم چی بگم اون بهت تهمت ناموسی زد داداشت چیزی نگفت اونوقت توالان داری ازش شکایت کنی 😐😐😐

عزیزم در جریان تایپیک هات هستم انشالله مشکلت حل بشه 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
الان برادرتون با زنش مشکل نداره با شما همچین کاری کرده ؟

چرا ولی خب اونا دوتا بچه دارن

عزیزم در جریان تایپیک هات هستم انشالله مشکلت حل بشه 

مممنونم عزیزم

تمام دلنوشته هات و خوندم و خیلی ناراحت شدم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
عزمزمه خودش دادخواست طلاق داده و نفقه هم تعیین شده نمیتونه عدم تمکین بزنه من پیامم رو بعد اتمام همه ...

یع توصیه میکنم متین باش نه پیام بده نه کاری کن بزا مراحل قانونیشو طی کنه دلیلی نداره به هم‌پیام بدین پس وکبل واسهچیه هر حرفی کازی داشتین باید با وکیل هم صحبت کنین نه مستقیما 

تازه این کارت بیشتر نشون میده خودت در حال انفجاری 

بهتره اروم باشی و جوری برخورد کنی انگار برات مهم نیس به زندگیه خودت برس بیخیال طور رفتاز کن 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
وای نمیدونم چی بگم اون بهت تهمت ناموسی زد داداشت چیزی نگفت اونوقت توالان داری ازش شکایت کنی 😐😐😐

من ضربه رو ب جا زدم سر تایمی ک فکر نمیکردن

مممنونم عزیزم

کتابت چاپ شد

ن عزیزم چاپ ک بشه حتما بهتون میگم

ممنون

جدانشدی هنوز