2777
2789
عنوان

هلنم.... آخرین پیام من ب شوهرم بود+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 48769 بازدید | 174 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی معشوق من؟؟؟ 

منظورم خدا بود...همیشه ب خدا میگم‌معشوق من

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
هلن جان مارودرجریان بزارهرچی شدانشالله هرچه زودترخلاص شی ازبلاتکلیفی

چشم عزیزم...امیدوارم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

هلن عزیزم، من همه تاپیکاتو خوندم و امیدوارم که ناراحت نشی از نظرم، بنظرم بیشتر خودتو خرد کردی برای مردی که ذره ای لیاقت کسی مثل تورو نداره!!!و با تاپیکی ک راجب کتک خوردنت زده بودی شدیدا اعصابم بهم ریخت اگر مهریه ات رو گرفتی و سرکار هم رفتی حتماااا یه خونه جدا بگیر و پیش خانوادت نمون

غصه زندگی از دست رفته رو هم نخور ک باااید از این ب بعد زندگی کنی

با بعضی تاپیکات اشک ریختم و با بعضیا حرصم درومد

برات ارزوی بهترینارو دارم

ولی ت ندیدی،  اگ واسه همه بد بودم... سعی کردم برا ت خوب باشم:) 
شما چند ساله تاپيك طلاق زدى ؟ چرا انقدر طول كشيده ؟ اين همه سال قهر بودين ؟ 

۲۵ سالمه...ازدواج فامیلی نزدیک متاسفانه نداشتن حامی و شاید نداشتن اعتماد به نفس ک الان خیلی رو خودم کار کردم

هلن عزیزم، من همه تاپیکاتو خوندم و امیدوارم که ناراحت نشی از نظرم، بنظرم بیشتر خودتو خرد کردی برای م ...

ناراحت ن عزیزم... من خودم‌میدونم بیشتر از ظرفیت این آقا براش انرژی گذاشتم... این خانه از پایه ویران است همه تلاشم رو برا استقلالم میکنم عزیزم همه تلاشم رو احتمالا بعد طلاق مهاجرت کنم چون شرایطش رو دارم