2777
2789
عنوان

هلنم.... آخرین پیام من ب شوهرم بود+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 48769 بازدید | 174 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبش کردی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

برنامه هاتو نگو مثل این که از خواهرت شکایت کردن بزارین موقعش خودشون می‌فهمن

من ۱۴ ماهه منزل پدرمم... کار خاصی نمیتونه بکنه چون برادر زن داداشمه هر غلطی میخواست تا حالا کرده بود شکایت کردم و بعد اینکه پیام شکایت براشون رفت بهش پیام دادم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

من برادرم طلاق میگرفت بعد زنش مثه تو پیام میداد و فلان ولی من گعتم مثه بازی شطرنج میمونه سنجیده حرف بزن رفتار کن عمل کن 

۱ دادن پیام به هم اشتباهه چون هیچ فایده ای نداره بلکه بدتر میکنه وگاها از اون پیاما علیهت استفاده میکنن موقع گرفتم حکم عدم تمکین  اونو که بگیره نفقه تعلق نمیگیزع و طلاق سخت میشه 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
جواب نداده

جواب نمیده...‌ همین ک بخونه برام کافیه...همین ک وحشت ب جونش بیوفته از ترس آبروشون برام کافیه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
من برادرم طلاق میگرفت بعد زنش مثه تو پیام میداد و فلان ولی من گعتم مثه بازی شطرنج میمونه سنجیده حرف ...

عزمزمه خودش دادخواست طلاق داده و نفقه هم تعیین شده نمیتونه عدم تمکین بزنه من پیامم رو بعد اتمام همه کارها کردم

اتفاقا نباید پیام میدادی اگر واقعا بی ارزشه برات,حیف وقتی که می‌زاری واسه پیام دادن و درگیر کردن ذهنت.درضمن چراغ خاموش کار شکایت رو انجام بده ،نباید میگفتی از خواهرات شکایت کردم،میزاشتی شوکه میشدن

یه ادم باهوش بخاد ضزبه بزنه یهو بیصدا حمله میکنه الان گفتی شکایت کردم و فلان خواهراش فهمیدن بدتر شد فرصت دارن واسه عکس العمل شکایتم کردی هرکاری کردی بیصدا یهو بزا بفهمن مغزشون به هم بریزه 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
یعنی از زنداداشت شکایت کردی؟؟؟ داداشت میدونه؟

هم زن داداشم هم اون یکی خواهرش... به داداشم گفتم.... میدونی خواهرش جلو جمع بهم تهمت ناموسی زد؟به نظرت ۱۴ ماه سکوت کافی نبود؟