2777
2789
عنوان

رشته ی میکروبیولوژی

133 بازدید | 6 پست

لطفا اگر خودتون خوندید این رشته رو و یا نظر کسی رو باگوش های خودتون شنیدید نظرتون رو برام بنویسید

نه اینکه صرفا یه چیزی ❤

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

گاها یک سری رشته ها هست که اگر علاقه داشته باشی (هرچند رشته خوبی نباشه) میتونی راهی واسه گذران زندگیت توش پیدا کنی منتهی میکروبیولوژی رشته ایه که حتی علاقه هم داشته باشی راهی واسش نیست 

دو تا دوست اطرافم دارم تو این رشته تحصیل کردن که البته الان پرستار هستن جفتشون... از لحاظ شغل و درآمد اصلا رو این رشته حساب نکن

بعذ از چهارسال تحصیل دانشگاهی دو راه داری

یا بری دوباره کنکور بدی واسه رشته ی دیگه کاری که دوستای من کردن یا اینکه خونه نشین بشی

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاها یک سری رشته ها هست که اگر علاقه داشته باشی (هرچند رشته خوبی نباشه) میتونی راهی واسه گذران زندگی ...

نه من حتی علاقه ای هم ندارم

دوس دارم برم طراحی لباس یا طراحی صنعتی

منتهی اوضاع رشته های هنر هم خوب نیست... 

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
نه من حتی علاقه ای هم ندارم دوس دارم برم طراحی لباس یا طراحی صنعتی منتهی اوضاع رشته های هنر هم خوب ...

کلا اوضاع کار تو ایران خوب نیست

منتهی یه سری رشته ها اگر تلاش کنی و مستعد باشی یه امیدی بهشون هست ولی یه سریاشون کلا از اول تهش مشخصه... هنر یه امیدی هست بهش ولی خب میکرو از همین الان مشخصه که خونه نشین میشی

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

رشته خوبیه اگه با علاقه بری دنبال مطالبش میدویی پس کارم داری دوستم سال دوم همین رشته اللن سرکاره🤌🏻داداش دوستم بدون علاقه فارغ التحصیل ۹۵ بیکاره تمام مهم اینه تو چطوری ۴سالتو بگذرونی