2777
2789

والا منم نمیدونم چه کوفتیه 

استارتر همین چند دقیقه پیش با شوهرم دعوام شد بگو سرچی؟ من دیشب تا ساعت ۴نخوابیدم لباس انداختم لباسشویی زیاد بودن تند تند درمیاوردم پهن میکردم بقیشو میریختم از ساعت ۴تا ۶صبح دخترم تب داشت گریه کرد به اون رسیدم نخوابیدم .

صبح ساعت ۱۰شوهرم بیدارم کرده چای دم کن صبحانه بخوریم چای دم کردم صبحانه حاضر کردم‌ 

گوشت گذاشتم که ناهار قیمه درست کنم گفتم لپه نداریم لپه بگیر 

اقا بعد چند ساعت نق زذن لپه رو گرفته انداخت جلوم میگه بیا جونت در بیا  چشات کور شه بیا درست کن .

تورو خدا بگین چیکار کنم من تقصیر من چیه 

برای این مرد سیاست هم درستش نمیکنه به قران دخترم نبود خودمو میکشتم دیگه کم اوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم نمیدونم چه کوفتیه  استارتر همین چند دقیقه پیش با شوهرم دعوام شد بگو سرچی؟ من دیشب تا ...

والا راست میگن تنبلا ارج قربشون بیشتره انقد کار نکن بابا بزار عادت کنه

بعد میدونی برگشته بهم چی میگه؟میگخ انقد خوردی و خوابیذی و گوشی نگا میکنی نمیدونی تو زندگیت چه خبره 

تازه معلم هم هستم نمیدونم چی کم میذارم که جونمو به لبم رسوندخ

یه هفته هس خونه تکونی کردم کمرم داره میشکنه انگشتام کلا پویتشون کنده شده گوشتش دیده میشه از بس خونه سابیدم و شستم 

یه بار یه چای دم نکرد بده بهم بگه بیا خسته شدی بخور 

دخترم همش گریه میکرد یه ساعت اونو بغل نکرد که من راحت خونه روتمیزکنم