2777
2789

من دو ساعتش رو رفتم 

اما الان میترسم دیگه 

به نظرم شما هم نرو مخصوصا اگر تنهایی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من دو ساعتش رو رفتم اما الان میترسم دیگه به نظرم شما هم نرو مخصوصا اگر تنهایی

من همراه بچه سه سالم میخوام برم . میشه بپرسم دلیل خاصی داره که الان میترسی؟

خدایا هزاران بار شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همراه بچه سه سالم میخوام برم . میشه بپرسم دلیل خاصی داره که الان میترسی؟

نرید بهتره 

ترمینال شهرتون برید با ماشین های اونجا برید و بگید تند هم نرن 

اخرین بار با اتقاق هایی که افتاد دیگه به اسنپ مسیر طولانی نمیتونم اعتماد کنم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نرید بهتره ترمینال شهرتون برید با ماشین های اونجا برید و بگید تند هم نرن اخرین بار با اتقاق هایی که ...

ممنون عزیزم مرسی که تجربه ات  رو باهام به اشتراک گذاشتی 

خدایا هزاران بار شکرت

من از تهران تا کرج با اسنپ رفتم واقعا امنیتی نداره خیلی خطرناکه با اتوبوس برو

با اتوبوس با بچه تا حالا نرفتم فکر میکنم چون تایم طولانی هست اذیت بشه

خدایا هزاران بار شکرت

با اتوبوس با بچه تا حالا نرفتم فکر میکنم چون تایم طولانی هست اذیت بشه

من مسیر 6 ساعته رو با بچه با اتوبوس رفتم 

حتما قبل از راه افتادن ببرش سرویس 

براش خوراکی و کتاب و اسباب بازی بردار 

لباس راحتی داشته باشه 

ترجیحا شب سفر کنید که بخوابه و اگر بدخواب میشه ملاتونین بهش بدین 

من ترجیحم سفر با اتوبوس بود اسنپ رو بین شهری دوست ندارم چون امنیتش پایینه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد