سلام دوستان من ازمون استخدامی قبول شدم مصاحبه دادم و منتظر نتایج هستم،این خیلی ذهنمو درگیر کرده که از طرفی میگن خیلی حجم کاریش بالاست و از طرفی حقوقش کمه حدودا پنج و هشتصد اینا،درسته؟خیلی کمه که😥
كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
نه نه حقوقش حیلی خیلی خوبه اصلا تحت هیچ شرایطی ولش نکن و دو دستی بچسب
واقعا جدی میگید؟خدا از دهنت بشنوه عزیزم،والله دو دستی چسبیدم بهش خدا کنه قبول بشم مصاحبه رو 😥، توکل بر خدا،میگن حقوقش پنج و هشتصد هست بدو ورود واقعا نمیدونم درسته یا نه،کارش هم خیلی میگن زیاده،خدا کنه بیشتر باشه حقوقش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله عزیزم من خودم کارمند اونجام حقوقم با ۶سال سابقه ۵۶۰۰تومنه
واقعا؟پس اینکه میگن دارن خارج از فیش حقوقیتون یک مبلغی رو بهتون میدن چیه جریانش؟تو رو خدا اینجا حقیقتشو بگید کسی که نمیشناسه،اخه اکثر ادما حقیقت حقوقشون رو نمیگن،یعنی فقط 5600 میگیرید؟دیگه هیچی اضافه تر نمیدن؟من شنیدن یک چهار تومنی اضافه تر دارن میدن ولی هنوز روی فیش حقوقیتون اضافش نکردن
واقعا؟پس اینکه میگن دارن خارج از فیش حقوقیتون یک مبلغی رو بهتون میدن چیه جریانش؟تو رو خدا اینجا حقیق ...
اونو میدن ولی ممکنه یه ماه بدن دیگه ندن چون وقتی چیزی به حکم اضافه نشده مجبور نیسن اونو همیشه بدن فعلا که من ۵۶۰۰میگیرم اون ۱۰درصد که اضافه کردن اونم کمش کردن
به نظر من اگه جای دیگه میتونیم قبول شین برین بهتره
والله همینم با هزار بدبختی قبول شدم عزیزم،با بچه کوچک درس خوندن برام سخته،اونم رشته حقوق که خیلی برای استخدامی نمیخوان،پس الان حدودا نه میلیون بهتون میدن که وارد فیش نکردن ولی دارن میدن درسته؟خوب احتمال خیلی زیاد وارد فیش میشه قراره طبق صحبت های اقای اژه ای حقوقا رو افزایش بدن بعید میدونم کمش.کنن
والله واسه ما که فعلا کم شده دیگه خودتون انشاالله میایین میبینین
واقعااا؟یعنی دریافتی شما هرماه فقط پنج و ششصد هست پس؟چقدر ناراحت شدم😥من تصورم نه میلیون و خرده ای بود،میشه دقیق بفرمایید از بعد از اعتراضی که کارمندای قوه کردن الان حقوقتون چقدره؟یعنی چقدر اضافه شده ؟میدونم وارد فیش نشده ولی فعلا علی الحساب چقدر میدن؟
واقعااا؟یعنی دریافتی شما هرماه فقط پنج و ششصد هست پس؟چقدر ناراحت شدم😥من تصورم نه میلیون و خرده ای ب ...
آزمون دیگه ای نیست درراه ؟بازم خوشبحالت
نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️