2777
2789
عنوان

چله بری برای نازایی

3108 بازدید | 24 پست

سلام 

لطفا هر کی اطلاعات راجع به چله بری بعد از سقط داره  و انجام  داده و نتیجه گرفته بگه

من مادرم چند ماه پیش فوت کرد و همزمان باهاش سقط جنین داشتم 

همش تو قبرستون بودم 

الان هر کاری میکنم دیگه حامله نمیشم ،میگن ممکنه چله روت افتاده باشه 

چجوری چله بری کنم؟

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir?igshid=YmMyMTA2M2Y=

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفتم قبرستون قضیه چیه؟؟؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

من تازه عروس ،تشییع جنازه پسر عمه شوهرم رفتم .۴سال بعد بچه دارشدم .که بعدا بهم گفتن نباید میرفتی جلو جنازه .

۲۰روزبعداز زایمانم خواهرشوهرم بانوزادش اومد خونه م که ۱۲سال بعد باردار شدم 

من تازه عروس ،تشییع جنازه پسر عمه شوهرم رفتم .۴سال بعد بچه دارشدم .که بعدا بهم گفتن نباید میرفتی جلو ...

میگن چله میوفته رو آدم 

هم کسی که فوت کرده و هم کسیکه زایمان کرده

باردار نشدی؟

مجردم اصلا

ولی میترسم😐

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
میگن چله میوفته رو آدم  هم کسی که فوت کرده و هم کسیکه زایمان کرده

یا پیغمبر یعنی حتی واس مجردا؟؟

من تازه عروس ،تشییع جنازه پسر عمه شوهرم رفتم .۴سال بعد بچه دارشدم .که بعدا بهم گفتن نباید میرفتی جلو ...

میشه واضح تر بگی

مثلا تا چند وقت نباید رفت سر مزار؟

و تا چند وقت نباید نوزاد دید؟

من قبل بارداریم یه روز با خواهر شوهرم و دوستش رفتیم پیش دعا نویس برا دوست خواهر شوهرم خلاصه منم جوگیر شدم گفتم برا منم یه کتاب باز کن ،گفت تو باردتر نمیشی چله افتادی اگر هم باردار بشی چندین سال طول میکشه من اومدم کلی گریه چیکار کنم ،مادرشوهرم و خواهر شوهرم میگفتن باید یه زائو روسرت اب چله بریزه ،خلاصه من از یه خانم پیر سید پرسیدم و داستان خودمو براش گفتم اونم گفت اینا همش چرت و پرت تو خدای خودتو داری اگر بخواد بهت میده نخواد نمیده بجا این کارا توکل کن و جالب اینجاست من بعد ۵ ماه باردار شدم بدون اینکه دنبال چله برم ،خداروشکر الان پسرم نزدیک ۲ سال ،میخوام بهت بگم همه چیز به خدا ربط داره بعد اون به خودت امیدوار باش و فکر و خیال از خودت دور کن

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌