2777
2789
عنوان

توروخدا هر کی میدونه بهم بگه 13صفر باید ی لباس بخریم تا تی نی دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 171 پست
من برا اینکه شوهرم بره سرکار چی بخرم؟ نظر بدید لطفا

یسلام تی شرت بگیر یا قلک بگو تا پول پس انداز کنیم

یا اینکه تی شرت بگیرم موقع رفتن ب کارش بپوشه

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه من میخوام به عشقم برسم به نظرتون ک ا ن د و م بخرم؟🙈

وایییی این چ سمیییی بودددد😂😂😂😂

قلب بگیر حلقه بگیر کله قند بگیر شال بگی کا... دم اخههه؟؟؟ 😐😂😂

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 
09169500636 دکتر خانم امانی  حتما باهاشون تماس بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید  راهنمای ...

ممنون گلم خدا خیرتون بده 

براتون سلامتی آرزومندم

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه

میگفتن جوراب صورتی دختره جوراب آبی پسر نمیدونم ولی اینطوری نوشته بود صاحب اون تاپیک

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
میخوام پیوندمون عمیق باشه😂😂😂قند هم میخوام بگیرم

در این حد عمیق؟؟؟ 🤣🤣

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 

خدایا منو گاو کن😐😂این کارا چیه اخع😭😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

طبق رسم اگ اشتباه نکنم چون ماه حرام و فک کنم نحسی  و عدد۱۳ هم همینطدر شهرهمدان اینواعتقاد برعکس و خوش یمن میدونن میگن هرکس بره بیرون باتوجه ب نیتش ی چیز بخره و نگهداره ب حاجتش میرسه حالا چ ی حاجت چ ده حاجت..ب امیدحاجت روایتون..التماس دعا ..برامنم دعاکنید ب عشقم برسم و مث قبل شیفته و شیدا شه برگرده