2777
2789

قد و هیکلش خوبه چهره دلنشینی داره سنش دو سه سال بزرگتره 

کارگر بخش فنی شرکت هست در واقع یه جوری سرپرست فنیه دیپلم فنی داره و تو کارش تو شرکت خوبه خونه و ماشین معمولی هم داره اخلاقشم در کل خوبه متعهد و چشم پاک و کاری و صادق و دل پاک و...

ولی اصلا اهل مطالعه نیست .خیلی دوست دارم اهل مطالعه باشه ولی اصلا نیست حتی قرآن هم نمیخونه اهل نماز و روزه و مسجد هم هستا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوبه مرد کنار زنی که زنانگی داره رشد میکنه به شرطی یک مرد تو باشه تو  مرد خوبی باشه 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

خب اهل مطالعه نباشه😐

اگرم خیلی برات بزرگه خب رد کن وایسا تا اهل مطالعه بیاد

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بستگی بع خودت شرایط خانواده خودت و اقا داره‌ و اینکه مدرکش پایین تره برات مهمه یانه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

پسرا معمولا اهل کتاب نیستن 

اینو از معیارات حذف کن

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!