2777
2789
عنوان

بدون خدافزی از همه جا بلاک شدم + شات چتم با خواهرش 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9352 بازدید | 149 پست
من خیلی وقته میشناسمش راهنمایی بودم که اینو شناختم الان دانشجو ام ، بعدشم این تو کل خانواده پدری و م ...

بله خودتون بهتر میشناسینش ولی بهش گیر نده تا خودش برگرده چون خانوادش بیشتر حساس میشن نزار از خانوادش دور بشه بخاطر شما انشاالله ک خیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاجایی که تونستم نظردوستان عزیزخوندم اول که اون دوست مسرمجازیت انقدرگذاشتی روزندگیت سواربشه که حتی بخاطرشکاکیش بادوستاتم قطع ارتباط کردی این اولین گام اشتباهت بوده کسی که ندیدی وتوروندیده انقدرمحدودت کرده وای به حال اینکه بخواین ازدواج هم کنیددیگه به غلط کردن میندازه توروموندن بااین آدم که استقلال مالی وفکری نداره وحتی شکاک هم هست به صلاح شمانیست همون بهترکه اصلاازنردیک نبینیش میری مشهدازامام رضابخواه مهرش ازدلت بیرون کنه اصلادیگه پیگیرش نشدبرگشت هم قبولش نکن آدمی که باراول رفته باردوم راحت ترمیره ببخشش به همون خواهرش جواب پسرعموش هم نده وبلاکش کن باورکن سختیش نهایت سه ماهه بعدعادت میکنی بزاراول دانشگاه بردفارغ التحصیل بشوبعدبه فکردوستی باش واین قضیه هاتوهنوزاول جوونیته زوده برات دوست هم میخوای باشی بنگرکه هدف طرف جدی باشه درحدیک ماه بعدبیادخواستگاریت وگرنه قیدرابطه آبکی بزن هرچقدرسختت باشه ولی غرورت ازهمه چی برات مهم ترباشه حتی شمامنتظری برگرده بیادآشتی هم کنه اصلابه انتظارآشتی کردنش نباش این رابطه ازهمون اول هم آبکی بوده دیگه هیچ وقت مجازی دل به کسی نده مجازی میشه رابطه آبکی وتهش چیزی نیست حزپشیمونی بزاروقتی بیست ودو به بالارفتی فکررابطه باش اونم نه هررابطه ای رابطه ای که محکم باشه طرف حسابت مردباشه آدم حسابی باشه که طی یک ماه بیادخواستگاریت برای جوونی وروحیه واعصاب خودت حرمت وارزش قاعل باش ازالان دیگه طرفت مرده حساب کن

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
دوست داشتم تا آخرش باهاش باشم  طبق حرفای خودش  بدون اینک من چیزی بگم می‌گفت من انتخابمو ...

رو حرف یه نوجوون تو سن حساسی حساب کردی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
آدرس باشگاه و لوکیشن خونشون و محل کار خودش و خانوادش و همچیو دارم و کاری نداره دیدنش  ولی دیگه ...

۰حپرب لرخوردنکن که سبک بشی.بگو خواهرت پیام داده هر چی هست بیا جلو روم بگو تا من تکلیفم بدونم

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
بلاکم

حضوری منظورم بود 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
نمیشه آخه  مگ میشه یهویی تموم شه 💔🚶🏻‍♀️

به  نظرم خواهرش اونو نوشته نه خودش حسم میگه البته

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..