2777
2789
عنوان

فقط بخونش همین صرفا جهت درد و دله

68 بازدید | 2 پست

من امسال برای بار سوم کنکور داشتم ولی رتبم اصلا شبیه به اون چیزی که فکر میکردم نشد این رتبمو اصلا حق خودم نمیدونم چون فقط خودمو خدام میدونه ک چقد تو این هشت ماه بهم سخت گذشت از چیا گذشتم چقد از لحاظ روحی داغون شدم ولی تهش شد این...

از وقتی رتبه ها اومده حالم به طرز وحشتناکی بده همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم اونایی ک لولشون از من پایین تر بود الان دارن چی میخونن و من چی...

من همیشه یه دختر درسخون و باهوش بودم همه ازم انتظار پزشکی داشتن الان کلا بی هدفم 

نمیدونم چرا یعنی مشکل از من بود؟ کجا باید چیکار میکردم که نکردم؟ 

مامانم میگه صلاحت تو همینه ولی من این چیزارو زیاد جدی نمیگیرم و باهاشون دلگرم نمیشم

من فقط یه چیز میخواسم اونم نتیجه زحمتام بود نه بیشتر نه کمتر... 

خدا مگه صلاح بنده هاشو چجوری رقم میزنه با اذیت کردنشون؟

اینارو اینجا فقط به خاطر این نوشتم ک یکم اگه بشه خالی شم

حالم خوب نیس خستم از دست و پا زدن و نشدن... ☺

اینا دلداری نیست

شاید یه روزی بهش برسی

راه خوشبختی و موفقیتت فقط از کنکور نمی گذره

اتفاقا چون باهوش هم هستی

اینو مطمئن باش

مخصوصا کنکور ایران که دیگه وضعش خیلی بدتر از قبل هم‌شده

یا پول خیلی زیاد باید خرج‌کنی

یا سهمیه فلان قدر

اگر برات امکانش هست برو از ایران

سنت هم مناسبه

دختر پرتلاشی هم هستی

اگر نه 

همین جا برو دنبال یه رشته که برات درآمد داشته باشه

باهوش بودنت بهت میتونه کمک بکنه

در هر حال کنکور مسخره ایران

مخصوصا تو وضعیت الانش

تو رو توی اوج جوونی و انرژی 

نذار ناامید و افسرده کنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.