2777
2789

شورهرم با دوسته ابجیش دست داد امشب پدر شوهرم بهش گفت مث ابجیته دست بده دیگه اینم دستشو برد.انگار من با شوهره اون دست میدم.

حالا برگشتنی هم زنه حواسش نبود وگرنه این دست دراز میکرد دست بده

الانم همتون گفتین با زبون بهش بگو گفتمم بهم کلی فوش داد بهش گفتم تو دوست داری من با شوهرش دست بدم گف برو دست بده تو مغزت کثیفه اون مث خاهره واسم کلی فوشمم داد دلمو شکوند پاشد رف حیاط

ماخیلی رو این چیزها مقید هستیم و به نامحرم دست نمیدیم.....ولی الان واقعا کاری که شده ...بخدا ارزش نداره رابطه خودت و همسرت رو خراب کنی...و اگه به گوش پدرش هم برسه که ممکنه قضیه بیخ پیدا کنه.....فقط به تدور برای دفعات بعدی بهش میدادی و تموم...کش نده

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماخیلی رو این چیزها مقید هستیم و به نامحرم دست نمیدیم.....ولی الان واقعا کاری که شده ...بخدا ارزش ند ...

خب الان با زبون بهش گفتم زود شروع کرد فوشم داد به خانوادم توهین کرد ولی یه کلمه نگفت دیگه تکرار نمیشه واقعن ینی نمیتونم اینو قبولش کنم 

خب الان با زبون بهش گفتم زود شروع کرد فوشم داد به خانوادم توهین کرد ولی یه کلمه نگفت دیگه تکرار نمیش ...

عزیزم باید سیاست بخرج میدادی...مثلا میزاشتی یه وقت مناسب .خوراکی چیزی که باهم میخوردین .. بعد یه دفعه خودتو لوس میکردی...میگفتی راستی خیلی بدم اومد امروز به دختره دست دادی ...حسودیم شد...دیگه از این کارها نکن.. دق میکنم..ها.....وبعد موضوع بحث رو بلافاصله عوض میکردی....بنظرم اونم متوجه اشتباه و حساسیت توهم میشد....کارتون هم به فحش و دعوا نمیرسید

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....