یکی تنبلی داشت تاپیک زده بود چیکار کنم باردار شم بعد ک ب روز شده بود سوال کرده بودن باردار شدی نوشته بود اره دوقلو باردار شدم متاسفانه دوتا دختر شدن. دلم میخواست یکیش پسر شه.یعنی واقعا حالم بهم خورد از این حجم از ناشکری و.....
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یادمه یبار همچین چیزی مشابه خوندم گفتم به استارتر عزیزم تو که به سختی باردار شدی دیگه چه فرقی داره اینو نگو.یه نفر اومد ریپلای کرد چون به سختی باردار شده دل نداره؟دلشو شکستی وفلان😊
ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
ای بابا بگن عاقبت به خیر بشه دخترو کی داده پسرو کی داده ..همه دست خداست ..فقط دعا کنید بچه هاتون عاقبتشون ب خیر باشه بدبیاری نیارن تو زندگی حالشون خوب باشه
ای بابا بگن عاقبت به خیر بشه دخترو کی داده پسرو کی داده ..همه دست خداست ..فقط دعا کنید بچه هاتون عاق ...
والا... مگه اهل ببت از نسل ی دختر نیستن... نمیدونم بخدا چی بگم... من ن میگم دختر ن پسر فقط سالم و صالح باشن و باقیات الصالحات پدر و مادر بشن.هم زن بد داریم هم مرد بد
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اشکال نداره فوقش فک میکنیم تو نسل قبل پیامبریم که دختر و پسر فرق دارن پیامبر با اون عظمتش یه دختر داشته دلم به حال اون بچه ها میسوزه که قراره تو این فرهنگ بزرگ شن