2777
2789

من ضخامتم ۵هست ۳تا سقط داشتم

لطف کنید بگید با چ دارویی خوب شدین؟

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ بود شد ۱۰ . هر روز یه قاشق کوچیک تا روز ۱۴ پریود 

بعد  عزیزم سیاهدونه رو با عسل قاطی کنم چه مقدار با عسل قاطی کنم ۷ یا ۸دونه سیاه دونه کافیه؟؟؟

بعد  عزیزم سیاهدونه رو با عسل قاطی کنم چه مقدار با عسل قاطی کنم ۷ یا ۸دونه سیاه دونه کافیه؟؟؟

به نسبت ۱ به ۳ .۱ سیاهدونه و۳ عسل .تو یه ظرف درست کن عسل اصل .روزی یه قاشق کوچیک بخور .هر روز روغن سیاهدونه به شکمت بزن.

به نسبت ۱ به ۳ .۱ سیاهدونه و۳ عسل .تو یه ظرف درست کن عسل اصل .روزی یه قاشق کوچیک بخور .هر روز روغن س ...

واییی نفهمیدم ببخشید میشه دوباره بگی بفهمم شرمنده خخخ

یک کیلو سیاهدونه و۳ کیلو عسل یعنی نسبت ۱ به ۳ متوجه شدی ؟ 

یک کیلو سیاهدونه و ۳کیلو عسل ک برای ۱۴ روز خیلی زیاده

منظورم من تو یه قاشق مرباخوری عسل ۷ یا ۸تا سیاهدونه بریزم کافیه؟

یک کیلو سیاهدونه و ۳کیلو عسل ک برای ۱۴ روز خیلی زیاده منظورم من تو یه قاشق مرباخوری عسل ۷ یا ۸تا ...

نسبت رو خب کم کن.

۱۰ گرم ۲۰ گرم سیاهدونه بزن، ۳۰ گرم ۶۰ گرم عسل. تا شش ماه هم می مونه. دوسین اسمش هست. سیاهدونه رو آسیاب کن و خیلی سریع خیلی سریع طوری که فاسد نشه، صدم ثانیه تو عسل مخلوط کن، تا شش ماه ماندگاری داره.

من فرتیل cm دکتر روزی یه دونه نوشت  که من خودم سه هفته ۳ تا میخورم. اوابوست هم روزی ۴ تا.

نشاسته تو آب سرد حل کن بخور.

لوبیا سبز بگیر بپز بخور.

گوجه فرنگی بخور.

رازیانه اگر پرولاکتین ات بالا نباشه شبها یک استکان به مدت ۴۰ شب بخور.

دانه سویا ، دانه کتان خوبن.

ضخامت بخاطر استروژن پایین نازک میشه. علت بررسی و دارو درمانی کن. مثلا دکتر ۳ پریودی تا ۱۳ پریودی یه دونه استرادیول میگفت بخورم. قرص استرومارین هم میشه.

حتما ناحیه زیر ناف و کمرت رو به روغن گرم(مخلوط ۱۴ روغن گرم هست که عطاریها دارن) ماساژ بده تا گرم بشه، کمرت رو بپوشون. ورزش های شکم و لگن برو تا خونرسانی به رحم بیشتر بشه.

اینها کارهایی که من دارم انجام میدم. من خودم علت افت استروژن ام رو دوفاستون میدونم و بالا بودن dhea so4 بدنم. 

سر قضیه سقط مکرر برو تحت نظر دکترهایی که تخصصشون سقط مکرر هست نه این دکتر زنان های معمولی. تحقیق کن زبده شون تو شهرتون کیه برو پیش اون.

موفق باشی

نسبت رو خب کم کن. ۱۰ گرم ۲۰ گرم سیاهدونه بزن، ۳۰ گرم ۶۰ گرم عسل. تا شش ماه هم می مونه. دوسین اسمش ه ...

عزیزم خیییلی ممنونم بابت توضیحاتت خیلی خووب بود

تشکر فراوان