2777
2789
عنوان

انتخاب رشته و شهر و دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 72 پست
آخه نمیدونی چقدرر این  دانشگاه رو دوس دارم🥺😍 عاشقشم .... همینجا خیلی ها گفتند پیام نور ب د ...

ظاهرش جذابه بعد یه مدت برات عادی میشه ولی اگه علاقه داری باید وقت و انرژی بذاری من باشم همون پیام نور میخونم و کلاس های تئوری هم نمیرم بجاش وقتمو صرف کارایی که دوست دارم میکنم مدرک پیام نور معتبره حتی تو دانشگاه های آلمان چه برسه به ایران

ظاهرش جذابه بعد یه مدت برات عادی میشه ولی اگه علاقه داری باید وقت و انرژی بذاری من باشم همون پیام نو ...

ی خرده پیش از ی بنده خدایی پرسیدم گفت

نمیتونم برم بهشتی

😔😔😔

پیام نور چجوریه؟ کلا کلاسهاش غیر حضوری 

هست؟ اساتیدش چطورن؟

چی بگم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خرده پیش از ی بنده خدایی پرسیدم گفت نمیتونم برم بهشتی 😔😔😔 پیام نور چجوریه؟ کلا کلاسهاش غیر ح ...

دانشگاهای ایران حسرت خوردن ندارن

پیام نور اون درسایی که واحداش تئوریه میتونی کلاس نری غیرحضوری بخونی آخر ترم بری امتحان بدی امتحاناشم تستیه نمونه سوالای ترم های قبلو خوب کار کنی راحت قبولی خود سایت پیام نور برای دانلود گذاشته

دانشگاهای ایران حسرت خوردن ندارن پیام نور اون درسایی که واحداش تئوریه میتونی کلاس نری غیرحضوری بخون ...

ممنون بابته  اطلاعاتتون

یک دنیا ازتون سپاسگزارم

ک وقتتون رودر اختیارم گزاشتید

ممنون بابته  اطلاعاتتون یک دنیا ازتون سپاسگزارم ک وقتتون رودر اختیارم گزاشتید

خواهش میکنم بالاخره یه زمانی خود منم این دوره رو گذروندم و هر کس راهنماییم میکرد دعاش میکردم هیچی بدتر از سردرگمی نیست بازم اگه سوالی داشتی تعارف نکن بپرس اگه بتونم دریغ نمیکنم موفق باشی

خواهش میکنم بالاخره یه زمانی خود منم این دوره رو گذروندم و هر کس راهنماییم میکرد دعاش میکردم هیچی بد ...

بله حقیقتا انتخاب رشته خیلی مزخرفه

چشم مزاحمتون میشم

جسارتا رشته شما چی بوده؟

الان پشیمون نیستید؟

کدوم شهر ؟

رشته تون خوب بوده ولی تا اونجایی ک بنده میدونم حقوق نیاز ب کلاس حضوری داره چطور غیر حضوری خوندید؟ ...

عمومی ها که کلاس نمیخاد اختصاصی ها هم بعضیاشون واحد عملی داشتن اکثرا با کتاب میشد جمعش کرد وسواس بخرج نده

عذر میخوام الان شغل ششما در رابطه با حقوق هست؟ بله روانشناسی خوبه

بله مرتبطه

روانشناسی خوبه کاربردی هم هست تو زندگی شخصیت به درد میخوره اگه ارشد بگیری میتونی دفتر مشاوره بزنی